marți, 1 august 2017

Cele mai noi tendinte pentru sezonului estival


Stilistii hermosa au selectat pentru tine cele mai noi tendinte pentru vara acestui an, incepand cu imprimeuri si culori trendy, pana la croieli care te avantajeaza si iti pun in evidenta formele corpului. Afla cum poti asorta cele mai noi trenduri printre hainele deja prezente in garderoba ta, indiferent daca ai nevoie de o tinuta office sau de o rochie de seara, pentru un aspect fizic vesel si elegant, potrivite oricarui eveniment si locatie! Pentru mai multa inspiratie, intra pe site-ul hermosa.ro si vezi intreaga colectie de vara 2017.
1. Dungile orizontale sau verticale, indiferent de culoare

Verticale, orizontale, subtiri sau groase, dungile au eclipsat orice alt imprimeu. Prezente in cataloagele tuturor marilor designeri, dungile sunt folosite intr-o maniera vesela, colorata si expresiva, prin croiuri romantice sau casual.
Fie ca preferi dungile clasice, in combinatie de alb si negru, model de inspiratie marinareasca, dungile orizontale sau formele fluide si multicolore, vara asta ai dreptul sa dai frau liber imaginatiei atunci cand vine vorba de dungi. Fii curajoasa si adopta-le si tu in acest sezon. Chiar daca mergi la birou sau la mall cu prietenele tale, poti opta pentru a purta camasa Ambra, 89,90 lei, cu o croiala dreapta, maneca lunga cu o terminatie sub forma de volan.
2. Imprimeurile florale si fructate, la mare cautare in fiecare vara
In acest sezon, asorteaza-te cu vremea frumoasa de afara si opteaza pentru a purta rochii de vara si bluze cu printuri florale, in culori vesele si pline de viata! Chiar daca alegi articole vestimentare care au doar cateva accente florale sau optezi pentru un imprimeu inflorat total, te asigur ca vei fi o aparitie chic si trendy oriunde te duci.

„Cu siguranta fusta Monique va deveni preferata ta pentru o zi la birou sau o iesire in oras! Patternurile cu flori mari, in culori vibrante sunt potrivite mai ales pentru ocaziile speciale din viata ta, in timp ce printurile marunte sunt cele mai potrivite pentru tinutele casual si lejere.”, declara Luminita Staicu, Designer hermosa, brandul romanesc cu traditie de peste 20 de ani.
Rochia Dia, aflata acum la reducere la pretul de 99,90 lei, are o croiala conica, garnitura pe fata in contrast, funde detasabile in lateral si se inchide cu fermoar ascuns la spate. Datorita imprimeului floral, vesel si colorat, aceasta rochie nu necesita accesorii suplimentare, fiind ideala pentru orice ocazie.

3. Motivele traditionale
Hainele cu detalii traditionale, iile si fotele revin in forta in acest an, dupa un sezon de toamna-iarna in care au fost inlocuite de hainele in culori puternice, uni. Motivele traditionale nu sunt nici pe departe demodate, marii designeri utilizandu-le din plin atunci cand isi doresc un aspect final de efect. Investeste intr-o piesa de rezistenta, usor de purtat in combinatie cu alte piese simple, in culori nude sau putin mai vesele.
4. Se poarta bulinele retro
Printre cele mai dragute trenduri de moda prezente sunt bulinele! Sezonul acesta designerii s-au reorientat catre bulinele monocrome, in alb si negru, de inspiratie retro. Geometria imprimeului este delicata si usor romantica si se potriveste atat cu piese uni, in culori solide, cat si cu alt imprimeu chic, precum dungile.
Piesele cu buline se potrivesc de minune intr-o tinuta office, indiferent daca alegi o rochie cu maneca scurta sau o camasa eleganta dintr-un material fluid, cu buline. Pentru zilele in care ai nevoie de un motiv in plus pentru a zambi, apeleaza la ajutorul unei rochii cu buline, intr-o culoare tare, precum rosu, roz sau galben!
5. Imbraca-te in culori vesele
Poarta nuante de verde crud, albastru metalizat, roz fucsia sau rosu. Acestea sunt culorile care se poarta in vara anului 2017.
Joaca-te cu materialele, dar si cu texturi sau imprimeuri care se alatura in maniere neobisnuite. Croiala si silueta sunt vesele si elegante deopotriva, iar toata bucuria si libertatea femeii se regaseste prin culoare si fluiditatea texturilor.
Bluza Clara are o forma simpla si functionala, subliniata de volume surprinzatoare si accente feminine, senzuale, fiind croita dintr-un material fluid, avand o culoare fresh. Accesorizata corespunzator poate fi purtata de dimineata pana seara.

Indiferent de imprimeul pe care alegi sa il porti, asigura-te ca piesele tale vestimentare sunt de calitate, lasand pielea sa respire si pastrandu-si textura materialului pe termen lung. hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania. Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.
Distribuie:

8 comentarii:

  1. A doua rochie imi place la nebunie!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Motivee florale mi-au placut si mie vara aceasta, mi-am luat cateva rochite si fustite :)

    RăspundețiȘtergere
  3. dungile sunt printre preferatele mele, in special cele alb-albastru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac hainutele colorate si cele florale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Preferatele mele sunt bluzele cu dungi. Am inceput sa ma indragostewsc de ele si chiar am facut o fixatie

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac mult imprimeurile florale și culorile vii.

    RăspundețiȘtergere
  7. culorile pastelate sunt preferatele mele vara! si nici la dungi nu spun nu, mai ales la cele orizontale

    RăspundețiȘtergere