luni, 15 august 2016

Serviciul suport clienti de la Flanco, rapid si eficace

Buna dragilor,
Am aflat ca serviciul de suport clienti de la Flanco isi propune sa fie unul din cele mai performante din tara, mai exact unul din operatori trebuie sa preia apeluri in mai putin de 40 de secunde. Pare destul de incredibil, asa ca azi, am efectuat un apel catre #flanco, pentru ca vroiam sa stiu daca informatia este reala si operatorii sunt prompti, gata sa ofere cu amabilitate informatii complete.
Dupa numai 30 de secunde de la apelare, dupa mesajul automat al robotului, unul din operatori a preluat apelul si cu foarte mare amabilitate mi-a raspuns la cele doua intrebari legate de cardul de fidelitate, mai exact cum se poate obtine si care sunt avantajele lui.

Cardul de fidelitate Mereu Flanco, se obtine la plasarea unei comenzi, atat online cat si in magazine, e foarte fain ca se ofera puncte atat pentru cumparaturile efectuate, cat si la aniversari.
 Imi place ideea de a face plati cu aceste puncte, este practic un bonus pe langa pretul foarte avantajos al produselor din magazinele Flanco.
In concluzie, serviciul suport clienti de la Flanco este exact ceea ce imi doream, rapid si eficace in furnizarea informatiilor.
Dragilor, am testat si confirm ca la #suportclientinonstop se poate suna oricand, 24 de ore pe zi, pentru ca un operator este mereu disponibil, gata sa ne ajute cu informatii utile despre serviciile si produsele Flanco

Distribuie:

11 comentarii:

  1. Am cumparat de curand de la un magazin Flanco dar n-am cerut cardul de fidelitate, pentru ca n-am stiut de el. E bine ca s-au gandit la clienti si au limitat timpul de asteptare in convorbire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sunat si eu, si au raspuns in 31 de sec, suoer rapid

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e formidabil ca sunt atat de rapizi.

      Ștergere
    2. E un atu foarte important, o strategie de marketing foarte buna a firmei Flanco.

      Ștergere
  3. Sa speram ca vor ramane la fel de prompti si poate vor lua exemplu si altii

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am testat serviciul si am fost fff multumita...31 secunde este wow....

    RăspundețiȘtergere