duminică, 21 august 2016

La mare cu numai un produs cumparat

Buna dragilor,
Nu mai e un secret pentru nimeni ca ador marea si nisipul auriu care imi rasfata simturile, asa ca astept cu nerabdare vacantele si pregatesc din timp bagajele.
Ma inarmez cu multa dispozitie si pornesc la drum cu obiectul meu preferat: un troller spatios, in care indes multe hainute pentru ca vreau neaparat sa am de unde alege, in functie de temperatura si evenimente.
Atat eu cat si fetita avem foarte multe hainute asa ca cele 2 trolere ale noastre sunt burdusite, practic nu mai e loc nici macar de o ata, in schimb cel al sotului are intotdeauna ceva spatiu liber, pe care il ocupam tot noi cu suvenirurile care ne atrag irezistibil. Mie foarte greu sa va descriu toate pregatirile pe care le fac inainte de fiecare calatorie, pentru ca oricat as incerca sa ma pregatesc din timp, tot am impresia ca nu am luat tot de e necesar si ca imi lipsesc lucruri importante, asa ca intotdeuna inaintea unei calatorii am parte de o noapte alba, plina de ganduri si vise. Adorm spre dimineata, ma trezesc obosita dar fericita pentru ca urmeaza sa ajung intr-un loc nou, necucerit, cu posibili prieteni noi. 
Daca v-am facut si voua pofta de calatorie, atunci va dau un pont: aruncati o privire pe zorilestore.ro si cumparati un produs de acolo pentru ca sunt multe, de calitate si la preturi bune. In plus aveti sansa de a castiga  un weekend la mare cu mic dejun si cu cazare asigurate de Sandalandala.
Dragilor, fuguta la mare cu noi, ne astepta distractia!

Distribuie:

2 comentarii: