duminică, 7 august 2016

Vacanta la mare neaparat cu Farmec

Buna dragilor,
Vara calduroasa ne alunga din case iar marea ne ademeneste cu valurile ei seducatoate, asa ca, repede bagaje si urcati-va in masini ca e timpul sa va distrati cu prietenii pe plaja.
Nu uitati insa, ca soarele e foarte puternic si pentru o protectie deplina aveti nevoie de produsele cosmetice ale firmei romanesti Farmec.
Chiar inainte de a pleca in vacanta, am primit cateva mostre din gama GEROVITAL H3 DERMA+SUN:
  • gel reparator dupa plaja, fata si corp
  • crema fata anti-imbatranire, tenta aurie
Am adaugat in bagaj si ulei bronzant gerovital sun, un produs utilizat in vacanta de anul trecut si de care am fost foarte multumita.
Primul testat a fost gelul racoritor dupa plaja, pentru ca in prima zi de vacanta nu am aplicat crema de protectie pentru ca am stat la plaja doar cateva minute. Gelul are o consistenta cremoasa, o textura fina, placuta, se absoarbe treptat si pielea primeste o hidratare rapida care impiedica aparitia senzatiei de usturime. Culoare rosiatica a locului unde a avut loc expunerea neprotejata, se mentine cateva ore dupa aplicarea gelului racoritor, dar dispare in treptat si pielea isi recapata nuanta naturala.
Acest gel poate fii folosit si la copii, pentru ca nu contine parabeni, coloranti sau parafina.
Crema de fata anti-imbatranire, tenta aurie, a fost la mare cautare in familie, pentru ca atat eu cat si fetita mea, ne-am dorit sa desfacem pliculetele magice care promiteau o culoare speciala a pielii si mai ales o hidratare perfecta. Poate fii usor confundata cu un fond de ten, pentru ca are textura cremoasa, se intide usor pe o supratafa mare, acoperind perfect pori. Se aplica pe pielea curata, uscata si se inlatura cu o jumatate de ora, inainte de expunerea la soare. Projeteaza perfect pielea fetei si nuanta de bronz este minunata; nu contine parabeni, parafina sau alcool.
Cam atat deocamdata despre produsele Gerovital.
Vacanta frumoasa dragilor!



Distribuie:

2 comentarii: