luni, 27 iunie 2016

Wowfixit pentru siguranta deplina a telefonului

Buna dragilor,


Noi femeile avem intotdeauna cate ceva de spus. Fie ca suntem la seviciu, fie acasa, fie cu o prietena la o cafea, nevoia noastra de comunicare este una permanenta si pentru asta folosim foarte des telefoanele mobile.  Pe cat de inovative, pe atat de ravnite ultimele modele de telefoane, pe atat suntde fragile incat la o simpla atingere de un obiect contondent, se distrug partial sau chiar total.
Am trecut de mai multe ori prin intamplari de acest gen, am implorat chiar si divinitatea sa-mi pastreze intact noul meu telefon dar ... degeaba. Am facut ceva eforturi financiare pentru a-l achizitiona, e un telefon performant pe care insa l-am scapat pe gresie in baie. In urma contactului cu gresia a urmat dezastrul,  adica un display crapat si zgariat.

Desi pare incredibil, el poate fii utilizat pentru ca touchscreen-ul functioneaza doar geamul este spart, insa cum imaginea conteaza, clar trebuie sa cumpar altul.
Daca as fi folosit solutia inovatoare Wowfixit, telefonul meu ar fii fost intact si utilizabil multi ani.

WowFixit este un produs recent lansat in Romania si este una dintre cele mai bune solutii pentru proteja ecranul tefonului, al tabletei, laptopului, smartwtch-ului sau a altor dispozitive de acest gen. Dupa aplicare, aceasta solutia se intareste rapid si devine un strat asemnator sticlei care are insa proprietati speciale:
  • invizibil, claritate de cristal
  • ultra rezistenta la zgarieturi
  • fara bule la aplicare sau dupa
  • vivacitate imbunatatita
  • anti-bacterian si anti-microbian
  • organic, realizat din materiale naturale
 Asadar optiuni exista si de acum avem cum sa ne protejam telefoanele cu o solutie care se aplica in 60 de secunde.



Distribuie:

2 comentarii: