joi, 30 iunie 2016

Raceala, bat-o vina

Ma trezesc dimineata cu zambetul de buze, deschid incet un ochi, il zaresc pe sot care iese grabit pe usa de la intrare, mormaind un "buna dimineata". Cu pasi molcomi, ma indrept spre bucatarie cu gandul sa ma racoresc cu ceva rece din frigider, de fapt un pretext ca sa verific daca acel frigider nou spatios, a fost doar un vis sau este o dulce realitate.

- O, nu! a fost doar un vis frumos, imi spun in gand si privesc cu dusmanie interiorul frigiderului, care era burdusit cu de toate.

Dar ar fi fost prea frumos, ma trezesc repede ca dupa un dus cu apa rece, pentru ca in bucatarie, era tot vechiul frigider, care torcea zgomotos parca sa-mi faca in ciuda. Medicamente, mancare, cosmetice, bauturi, dadeau o reala batalie pentru spatiu, la fel si noi cei din familie gata sa ne certam pentru fiecare locsor. 
-Hm! Nu e deloc bine! 
Parca auzeam din nou, glasul sotului nemultumit de felul in care se prezenta frigiderul nostru. Nici in ruptul capului nu eram dispusa sa renunt la cosmeticele mele naturale si nici la diversele conserve pe care mi le trimitea mama de la tara. Tineam mortis sa le pastrez pe toate la fel cum sotul dorea sa-si pastreze bauturile la rece. In plus, Ania, fetita noastra de 6 anisori, descoperise placerea unor cocktailuri din fructe care ocupau foarte mult spatiu, dar asta nu reprezenta pentru ea un inconvenient. Usor de ghicit, frigiderul se transformase intr-un obiect de galceava si in aer parca se simtea o furtuna.
- Asta e! Dupa un moment de gandire, am gasit solutia pentru dezamorsarea starii tensionate de familie: un nou frigider, silentios, incapator si cu consum redus ar fi rezolvarea mult dorita. Urmeaza o comunicare eficienta prin care sa-mi informez sotul, despre oferta celor de la Liebherr, care ofera produse de calitate superioara, la preturi avantajoase si, in plus, au hotarat sa acorde 6 ani garantie clientilor care le cumpara produsele in perioada 15 Mai – 31 August 2016.


De aici nu poate decat sa urmeze: "Si au trait fericiti pana la adanci batraneti!".

Distribuie:

16 comentarii:

  1. daaaa...si noi am avea nevoie de un frigider mai mare, cu muuulttt mai mult spatiu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Frigiderul meu e aproape de aceeasi varsta cu mine :)) Tot ii promit ca il inlocuiesc dar nu am reusit sa ma tin de cuvant

    RăspundețiȘtergere
  3. Subiectul loc de racorit bauturile in frigider e intotdeauna fierbinte si la noi. Si eu imi doresc un frigider mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. si noua ne-ar trebui un nou frigider, dar pana atunci ne chinuim cu acesta care nu ne-a lasat l greu

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie-mi trebuie un frigider nou! Multumesc de pont!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mama mea viseaza la unul mai mare, dar pana atunci se multumesc cel avut in prezent

    RăspundețiȘtergere
  7. Si noi avem nevoie de un frigider mai mare, mai ales cand vin caldurile! Am auzit numai recenzii pozitive despre cele de la Liebher - normal... calitate nemteasca! Imi doresc si eu unul nou!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce poveste draguta!
    Cine nu-si doreste un frigider Liebherr?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesant! Si eu sunt in cautarea unui frigider, asa ca o sa urmaresc ofertele celor de la Liebherr..

    RăspundețiȘtergere