marți, 17 mai 2016

Rochitele foarte lungi, actualul trend in moda

Buna dragelor,
Recunosc ca sunt placut impresionata de comandata efectuata la SheIn, rochia este frumoasa si a venit incredibil de repede, expediata pe 13 Mai, a ajuns pe 16 Mai, direct acasa, printr-o firma de curierat.
Si urmeaza ... pozele!!!!








Este casual, eleganta, potivita pentru intalnirile tip business dar si la intalnirile in oras, la o cafea cu prietenele.
De asemenea, un alt lucru pozitiv este faptul ca marimile corespund celor in tabel si astfel ma pot bucura de acest model care nu necesita retusuri. Rochita mea este marimea S, maxi adica foarte lunga, potrivita pentru inaltimea de 170-175 cm,cum eu sunt un pic mai scunda,  o port cu incaltaminte cu tocuri inalte. Pe podium-ul din Milano, am admirat o rochita asemanatoare, foarte lunga si cu imprimeuri.
Are un imprimeu asiatic deosebit de placut iar materialul este matasos si se aseaza frumos pe formele corpului, poate de aceea cei care au cumparat-o sunt foarte multumiti. O sa adaug si eu un review pozitiv pe site pentru ca imi place.
Daca va place aceasta rochie o gasiti la o oferta de pret atractiva pe site-ul SheIn, magazinul virtual cu mii de modele.
Dragelor, cum vi se pare aceasta rochita maxi?
Distribuie:

14 comentarii:

  1. E foarte draguta si iti vine super. Sa o porti cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o surpriza foarte placuta marca SheIn.
      Multumesc pentru aprecieri.

      Ștergere
  2. e foarte frumoasa rochita si iti sta perfect cu ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa, sa o porti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de frumoasa este <3 îți sta super

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumoasa richia..imi place mult

    RăspundețiȘtergere