miercuri, 11 mai 2016

O rochita cu print tribal de la SheIn

Buna dragilor,
Am trecut de la achzitia de rochite mini la cele maxi, pentru ca vreau in permanenta schimbari. Poate e de vina zodia in care m-am nascut care ma face sa fie mereu in miscare si sa-mi doresc in permanenta noi provocari. Rochitele cu print oricare ar fii el, mi se par foarte interesante, poate pentru ca atrag privirile, practic indeamna la descifrarea unui mesaj, ca un tablou care transmite emotii.
De aceasta data astept cu nerabdare, o rochita cu influente asiatice, cu desene atent imbinate care parca imbraca corpul intr-un mod unic, redandu-i nota de eleganta, senzualitate si mister.





 

Sezon: Primavara
Material: poliester
Culoare: multicolor
Marimi disponibile: S, M, L, XL
Oferta disponibila: reducere de pret





Este o rochie casual,  perfecta pentru serviciu dar si pentru iesirile in oras la o cafea cu prietenele. Am citit review-urile si cei care au cumparat-o spun ca arata mai bine in realitate decat in poze, are maximul de stelute.
O astept cu nerabdare, ajunge la posta locala in cateva zile.
Acum am vesti bune pentru voi, urmeaza o promotie la Shein adica transport gratuit la orice comanda efectuata, notati va rog data de 15 mai in calendar (24 de ore incepand cu ora 18).
Dragilor, va place rochita?
Distribuie:

6 comentarii: