miercuri, 18 mai 2016

Sa ploua cu ...gentute

Buna dragelor,
Dragostea noastra pentru hainute, gentute, pantofi si bijuterii este incomensurabila.
Sunt sigura ca urmatoarea afirmatie o sa vi se para foarte familiara :"Ai deja prea multe, nu ai timp sa le porti pe toate!". Ei da, barbatii nu au cum sa inteleaga faptul ca pentru a fii fericite, noi femeile ne dorim mereu aceste accesorii ale frumusetii care sa fie in ton cu tendintele actuale ale modei. Niciun obstacol nu poate sta in calea unei noi achizitii si chiar daca ofteaza, totusi, sotul scoate din portofel cardul bancar si cu un zambet triumfator deschid Pc-ul si navighez pe site-ul cu mult ravnitele genti de dama.
Vesnic am aceeasi problema, stiu ca trebuie sa fiu cumpatata si sa aleg un singur obiect dar retinele parca raman lipite de frumustetea imaginilor cu produse care alearga pe ecran,  incerc cu greu sa fac o selectie promitandu-mi in gand, ca o sa revin  luna cat mai curand. 
Deschid prin sectiune din site, probabil si cea mai populara, Genti din piele si o invazie de produse parca confectionate special pentru mine imi fac ziua mai frumoasa. Se poarta anul acesta printurile floarele, am achitizitionat cateva foarte dragute care cred ca au nevoie de accesorii in ton.
Hmmm, care sa fie alegere perfecta?
Prima mea alegere este geanta Florance Galbena, care m-a cucerit prin culorile ei vesele dar si prin volum, pare ideala atunci cand ies cu Ania la plimbare, pentru ca incap lejer si 2-3 papusi.
Se inchide usor cu capsa si are bareta lunga care permite o lejeritate in deplasare, pentru siguranta actelor are in interior un compartiment mare cu buzunar si fermoar. Acelasi model este disponibil si pe alte culori dar acesta ramane preferatul meu.  Imi face cu ochiul si reducerea de pret afisata pe site.
Imi place foarte mult si geanta rucsac cu flori, care este frumoasa dar si foarte practica, avand dimeniunile ideale: Inaltime 30 cm si Lungime 28 cm.
Este ideala pentru zilele in care mainile mele sunt ocupate cu zeci de obiecte, o pot purta ca ruccsac, un alt atribut al achitizionari acestei genti este faptul ca are si doua buzunare interioare in care pot pastra in siguranta actele. Preturile sunt asemenatoare si aceasta geanta este in perioada de promotie.
Uhh, greu de ales!
Hey girls, voua care geanta va place?

,Inatime=30cm, Lungime=28cm
,Inatime=30cm, Lungime=28cm

Geanta Florance Galbena
Geanta Florance Galbena


Distribuie:

3 comentarii:

  1. f frumoasa alegerea..gentile sunt superbe..imi place mult geanta Silvy Argintie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am ales ca preferata tot una cu imprimeu floral. Sunt foarte dragute toate.

    RăspundețiȘtergere