vineri, 18 martie 2022

Covalact Bio, degustat si placut

 Dragilor,

Am participat la o noua campanie Buzzstore care a venit cu o provocarea, aceea de a gusta produse traditionale romanesti din inima Ardealului. Nu sunt unele oricare ci din gama Bio, produse din ingrediente 100% naturale care respecta retele noastre autentice. Le-am vazut in diverse reclame tv si le-am primit cu mare curiozitate si entuziasm. Produsele frumos amabalate, asteptau cuminti veridictul nostru: 

🌱 BIO Lactate Traditionale de Baut (Sana BIO, Chefir BIO)
🌱 BIO Branzica de casa Covalact de Tara
🌱 BIO Iaurt Covalact de Tara cu 3,8% grăsime
🌱 Telemea de vaca Bio 350g
🌱 Lapte BIO 3,7% grasime 1L
🌱 Unt BIO Covalact de Tara

Preferatul meu preferat este laptele, cu el imi incep diminetile, practic nelipsit de la micul dejun. Imi place cel mai mult gustul, probabil si datorita faptului ca are 3.7% grasime. Stiu ca imi ofera proteinele de care am nevoie pentru efortul fizic si intelectual al fiecarei zile.

Produsul preferat al fetiei mele este branzica de casa, acei minunati bulgarasi care i se topesc in gura. Recunosc ca a devenit dependenta de branzica si este nelipsita din frigiderul nostru.

Sotul prefera chefirul, poate si datorita faptului ca ii aminteste de copilarie, de bunica care avea o reteta asemanatoare.

Toate produsele Covalact sunt gustoase si ceea ce e important este faptul ca sunt sanatoase, naturale.

Dragilor, voi le-ati incercat?Distribuie:

Un comentariu:

  1. Produsele sunt foarte bune! Si fetele mele mananca branzica de casa cu placere! Nu am fost aleasa in campania de testare de la Buzzstore, dar oricum cumparam produsele!

    RăspundețiȘtergere