joi, 29 aprilie 2021

Iepurasul aduce hainute Zara din Bucuresti Mall

 Buna dragilor!

Sfarsitul iernii inseamna, pentru multi dintre noi, sfarsitul lenevelii, a distractiei si revenirea la job, la cifre, analize si business dar si familie.

Ne adaptam tinutele pentru birou dar si pentru iesirile cu prietenii si dorim sa fim cat mai atractivi.

Curiosi sa aflati noile tendinte vestimentare?

Va invit sa faceti o vizita in magazinul Zara din centru comercial Bucuresti Mall Vitan, un loc generos cu tinute pentru intreaga familie.





Eu fost fascinata de multitudinea de colectii si cu greu am decis sa cumpar doar cateva, poate si datorita faptului ca magazinul era plin de piese in culori calde de primavara-vara. 

Un tricoul de sezon este clar un must have pe care vi-l recomand si voua, mai ales ca pretul este destul de avantajos.



Iepurasul a adus fetitei mele o bluzita vesela, in culoarea ei preferata care se potriveste cu anotimpul de acum.

Materialul este foarte placut, design-ul face parte de noile tendinte in moda si pretul este bun.

Zambetul ei spune totul despre alegerea facuta de iepuras.


București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu