marți, 25 august 2020

Start vitalitate cu gama Ostart Vital

 Vremea caldă și însorită este perfectă pentru orice activitate îți poftește inima, plus că soarele este benefic și pentru fixarea calciului în oase.


Însă tot perioada caniculară este și un prilej de pierdere excesivă a lichidelor și electroliților din organism, iar când totul vine pe fondul lipsei de calciu, te poți confrunta cu apariția crampelor musculare, senzației de amorțire a degetelor, stărilor de oboseală și iritabilitate.

Ostart Vital Ca + D3 conține un complex important în desfășurarea normală a proceselor fiziologice și are rol benefic în menținerea sănătății organismului.

Ostart Vital Ca + D3 se recomandă persoanelor cu activitate fizică intensă, în preconcepție, sarcină și alăptare sau  celor care necesită un aport crescut de calciu, precum și în cazul pierderilor excesive de lichide și electroliți, cum ar fi în perioadele de caniculă.

Comprimate sau plicuri?

 


Ostart® Vital Ca + D3, comprimate - destinate copiilor peste 5 ani și adulților, aceste comprimate menţin sănătatea oaselor și a dinţilor, ajută la funcţionarea optimă a mușchilor și a nervilor (cum ar fi copiii în perioada de creștere), contribuie la coagularea normală a sângelui. Sigur în sarcină și alăptare. Fără zahăr.

 

Ostart® Vital Ca 1500 + D3, plicuri - uşor de administrat, cu gust plăcut şi bine tolerat, acest Doar un plic pe zi conferă rapid un aport substanțial de calciu și vitamina D3. Fără zahăr.

Află  mai multe informaţii despre gama Ostart pe https://www.fitermanpharma.ro/game/ostart/
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu