marți, 17 decembrie 2019

Sărbători personalizate

Ce faceți anul acesta de sărbători?

Sunt sigură că la ora aceasta știți deja ce veți face, căci dacă îmi răspundeți că nu știți încă, îmi închipui că articolul este citit de un copil ...
Orice adult responsabil și-a personalizat deja sărbătoarea.
Personalizarea nu înseamnă amprenta unică pe care o pune fiecare Crăciun peste viața noastră în fiecare an ci mai ales cum facem noi fiecare sărbătoare unică și specifică familiei noastre. Alegem cu grijă brăduțul potrivit, sub care punem cadouri alese cu grijă pentru : miere, turtă dulce și propolis de la Apidava.
În această lume în care puține evenimente pot fi cu adevărat previzibile, ritualurile de familie ne conferă siguranță. Previzibil, în acest caz, nu înseamnă plictisitor, ci confortabil, liniștitor, relaxant.
Chiar dacă an de an schimbăm mediul sau contextul în care petrecem sărbătorile (anul acesta mergem la munte, anul trecut am fost la bunici, acum doi ani la mare) e bine să existe ceva care să ne însoțească oriunde și să ne dea sentimentul de acasă, de familie, de tradiție aducătoare de căldură în suflet- chiar dacă acel ceva este un colind anume, o coroniță de cetină sau un ritual al ceaiului cu miere și turtă dulce în Ajun.
Sărbători fericite, alături de cei dragi!

Produsele Apidava se pot cumpara de pe www.honey-land.net. Dar, bineinteles, ele pot fi achizitionate si din diferite alte magazin online sau fizice, cu produse apicole, naturale (de plida, Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colt si RemediaVert).


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu