joi, 29 august 2019

Începe școala! Să mergem la cumpărături!

Dragi părinți, acum că vara se apropie de sfârșit și în curând începe școala, probabil că veți căuta să pregătiți totul pentru următorul an școlar al copilului dumneavoastră. De această dată, fiți fără griji, în magazinele SMYK All For Kids găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru un început de școlar care neapărat trebuie să fie unul de poveste.
Împreună cu Ania, fetița mea de 9 anișori, am studiat cu atenție produsele din catalogul online cu și am întocmit o listă de achiziții de rechizite și hăinuțe. Pentru că reducerile de preț de până la 40 % la produsele din catalog sunt valabile doar până pe 8 septembrie, am hotărât să mergem chiar azi la cumpărături.
Odată ajunse în magazinul SMYK All For Kids din AFI Cotroceni, fetița mea a descoperit toate personajele preferate din desenele animate de la televizor și, prin urmare, musai toate trebuiau testate și cumpărate.
 Ania s-a îndrăgostit de un ghiozdan viu colorat cu unicorn, foarte ușor, cu benzi reflectorizante . Toate ghiozdanele SMYK sunt recomandate de kineto-terapeuți. După ghiozdan, penarul a fost următoarea alegere, complet echipat.

Ținuta pentru școală a reprezentat o reală provocare pentru că sunt multe modele frumoase, din materiale catifelate, perfecte pentru pielea sensibilă a celor mici. Găsiți uniforme atât pentru fetițe, cât și pentru băieți, cămăși, pantaloni și sacouri frumos aranjate, așteptând să fie probate de cei mici.


După mai multe probe, Ania și-a ales o ținută completă pentru școală declarându-se foarte fericită că a găsit pantofiorii "căluț" care se asortează cu ghiozdanul "unicorn" și eu am plecat fericită că ea acum așteaptă cu plăcere să înceapă noul an școlar.

Mult succes tuturor prichindeilor în noul an școlar!
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu