joi, 4 aprilie 2019

Rutina de îngrijire Sanosan – acasă, dar și în călătorii


Pielea sensibilă a bebelușilor necesită îngrijire delicată și protecție. De aceea, este important să utilizați produse special concepute să protejeze pe cât posibil funcția de barieră a pielii lor încă imature.

Când alegi produsele de îngrijire este bine să ții cont de următoarele aspecte: să aibă la bază o selecție de ingrediente atent selecționate, să fie hipoalergenice, testate clinic și să nu conțină substanțe precum parabeni, silicon sau ulei de parafină. 
Produsele din gama SANOSAN îndeplinesc toate aceste condiții, fiind formulate pentru a satisface nevoile specifice ale pielii bebelușilor.


Îmbăierea, momentul cheie al fiecărei zi, în ritualul de îngrijire al celui mic

Bebelușii adoră o băiță caldă care le reamintește de momentele din burtica mamei. Produsele de baie de la SANOSAN  sunt alegerea ideală pentru a se bucura din plin de această experiență. Acestea protejează pielea delicată a bebelușului de uscare și curăță fără a usca pielea și părul.
Produsul vedetă Sanosan, Gelul de duș pentru păr și corp este delicat cu pielea bebelușilor, curăță și protejează cu fiecare picătură pielea și scalpul, chiar din prima zi de viață. 

Dacă bebelușul începe să se joace în timpul băiței, puteți utiliza Șamponul pentru păr și corp ca spumant  de baie. De curând a apărut și varianta de 100 ml “Baby ready to fly”, ce are avantajul de a putea fi luat în bagajul de mână în orice călătorie. Produsul este disponibil în patru variante (500ml, 400ml, 200ml și 100ml), la prețuri prietenoase cu buzunarul părinților, față de alte branduri premium prezente pe piață.

Gesturi delicate de îngrijire pentru pielea sensibilă a bebelușului

Îngrijirea potrivită pentru pielea sensibilă a bebelușului este la fel de importantă ca și curățarea specifică a fiecărui tip de piele. Combinate cu un masaj blând, acestea ajută la menținerea conexiunii emoționale dintre tine și pruncul tău.
Cu ulei de măsline și proteine de lapte, Loțiunea de îngrijire Sanosan este ideală pentru protecția pielii în orice moment al zilei. Produsul este disponibil tot în patru variante, de la formatul de călătorie – 100 ml și până la cel de 500 ml.


Dacă pielea este mai uscată sau prezintă mici zone de descuamare sau roșeață, Crema de îngrijire pentru față și corp protejează și calmează pielea delicată. Cu alantoină, glicerină, vitamina E, ulei de măsline și proteine de lapte, reface nivelul de hidratare și de nutriție.




Protejează zona scutecului de iritații

Indiferent de tipul de piele, zona scutecului este cea mai expusă riscului de apariție a iritațiilor, eczemelor și leziunilor de macerație. Pentru a minimiza acest risc, produsele Sanosan formează o barieră de protecție între piele și scutec, în timp ce mențin și refac funcția de barieră a epidermei.
Crema cu oxid de zinc de la Sanosan protejează zona delicată a scutecului. Cu talc, oxid de zinc, lanolină, ceară de albine, vitamina E, ulei de măsline, proteine de lapte, pantenol, glicerină și alantoină, este o formulă completă de îngrijire și protecție, din prima zi de viață.  Disponibil la 150ml și  acum si 75ml. Crema poate fi folosită și în cazul înțepăturilor de insecte.



Și ca deplasarea să fie și mai plăcută faceți-vă rost de un Organizer Sanosan. Îl găsiți în ofertele speciale din farmacii și magazinele de bebeluși.

Prețuri de raft recomandate:
  • Sanosan Spumant & sampon 100 ml - 12.5
  • Sanosan Lotiune ingrijire 100 ml - 13.5
  • Sanosan  Crema ingrijire tub 75 ml - 15
  • Sanosan Crema scutec zinc tub 75 ml - 18
  • Sanosan Spumant & sampon 400 ml - 24
  • Sanosan  Lotiune ingrijire 400 ml - 26.5

Puteți achiziționa SANOSAN în farmaciile, magazinele specializate pentru copii, precum și supermarketurile  sau hypermarketurile din întreaga țară. Ele pot fi gasite și online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).
Mai multe informații găsești aici:  https://www.facebook.com/Sanosan-Cosmetice-393512134018777/ SI     www.sanosan.com.ro


  

Distribuie:

10 comentarii:

  1. chiar au o gama completa de produse, iar preturile sunt destul de ok. chiar ar merita incercate de mamici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse! Chiar merita incercate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au o gama variata de produse si merita incercate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelul de dus pentru par si corp este preferatul fetitei mele. Recomand produsele Sanosan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit si eu cateva produse Sanosan atunci cand era Dragos mic si le cumpar in continuare pentru prietenele mele cu copii mici fiindca sunt bune si au un pret avantajos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsele Sanosan si-au castigat pe deplin reputatia pe care o au. Nu am bebelusi dar mereu am citit numai impresii bune despre acestea

    RăspundețiȘtergere
  7. Au produse foarte bune! Le-am folosit si eu acum cativa ani, cand aveam o nepotica la mine! Le recomand si eu cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am folosit si eu Sanosan cand era piciul mai mic. Chia sunt tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu produse de la Sanosan cand am venit din maternitate cu cea mica. Toata lumea mi le-a recomandat ca fiind the best

    RăspundețiȘtergere
  10. Am folosit si eu produse de la Sanosan cand am venit din maternitate cu cea mica. Toata lumea mi le-a recomandat ca fiind the best

    RăspundețiȘtergere