marți, 7 august 2018

Unghii deosebite? Da, cu noile nuante de oje fluo Melkior!


In acest sezon, nuantele fluo sunt in mare voga! Le vezi pretutindeni: in revistele de fashion, pe podiumurile de moda si pe blogurile pasionatelor de manichiura din intreaga lume.


 

Poarta-le pe unghii si vei atrage atentia printr-o manichiura vesela si plina de culoare. Vara este despre distractie, soare, vacante si extra libertate in alegerea lucrurilor pe care le porti. Da viata tinutelor tale folosind o oja senzationala, care sa descrie perfect vibe-ul acestui sezon.
Nu vom putea renunta prea curand la aceste nuante superbe de oja, asa ca vor sta bine in trusa noastra de manichiura.
Incearca-le! Foloseste-le in orice ocazie! Bucura-te de vibratiile optimiste pe care le emit!
Care este preferata ta din colectia de oje clasice Melkior?
Acum ai la dispozitie 5 nuante nou-noute, una mai “dulce” decat alta. Toate sunt disponibile in sticlute de 4,5 ml si 15 ml:

·         Fluo Yellow (ref 21186, 21791),
·        
Fluo Green (ref 21187, 21792)
·        

Fluo Orange (ref 21188, 21793)
·        
Fluo Coral (ref 21189, 21794)
·        
Fluo Pink (ref 21190, 21795)

Ojele Fluo Melkior sunt extrem de rezistente, asigurand o acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine cu un Degresant, aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplica oja Melkior in doua straturi. Urmeaza un Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei; top coat-ul poate fi lucios, mat, stralucitor sau cu efect de gel. La final, aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata.

Unghii deosebite? Manichiura spectaculoasa? Da, cu noile nuante de oja Melkior!
Oja Fluo Melkior 15 ml – Pret 29 lei
Oja Fluo Melkior 4,5 ml – Pret 9,90 lei


Distribuie:

Un comentariu: