miercuri, 6 iunie 2018

Cursul Eurocor de engleză începatori, lecțiile 1 și 2

Bună dragilor!
Pentru cei care doresc să învețe temeinic o limbă de circulație internaționala, recomand cursul Eurocor de engleză începatori, dacă doriți cevamai avansat atunci alegeți cel pentru intermediari. Inițial am crezut ca stăpânesc noțiunile de bază, dar spre surprinderea mea aveam mari lacune, așa că acest curs s-a dovedit exact ceea ce aveam nevoie.
Primul pachet Eurocor contine atat manualul cat si un cd-ul audio, dar si informatiile legate de suportul on-line al cursului. Este important faptul ca avem alaturi un profesor personal care ne va fi alaturi mereu, astfel ca temele pentru acasa vor fi corectate în scurt timp si vor fi returnate însoțite de explicații si recomandări. Vom fi resplatiți pentru eforturile noastre cu premii de fidelitate, pe care le vom gasi în contul de cursanți.

 Am deschis cu plăcere manualul de limba engleză dupa ce am privit indelung coperta, care mi-a amintit de calătoria mea din Londra, în motiv în plus pentru a studia temeinic pentru a reuși să vorbesc corect această limbă. Nu spun că e ușor, pentru că, noțiunile sunt complexe, chiar si alfabetul este destul de dificil, pronunția corectă reprezentând un pasul de început și recunosc că de acestă dată am alocat destul timp ascultării întregistrarii audio.

Pe suportul audio am găsit întregistrate materialul lecțiilor, exerciții din tema pentru acasă, iar la sfarșit dicționarul. Am repetat cuvintele și propozițiile de multe ori pentru a fi sigura de lungă durată a lor. Pentru ca deja le cunoșteam, trecut repede peste formulele de politețe prezentate, în schimb am insistat un pic pe gramatică. Exercițiile din manual s-au dovedit foarte utile pentru fixarea informațiilor și s-au competat perfect cu partea de comunicare. Găsim și un model de scrisoare, în care suntem invitați să ne verificăm cunoștințele acumulate. Partea foarte placută pentru mine, a fost cea în care am descoperit informații de cultură generală, iar pozele le-am admirat îndelung.
În partea finală regăsim dictionarul, care este de un real ajutor, toate cuvintele prezentate în manual se regăsesc aici .
Dragilor, vă invit la studiu!

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu