luni, 30 aprilie 2018

Cursul Eurocor de Engleza nivel intermediar, primele doua lectii

Buna dragilor,
Am ales Cursul Eurocor de Engleza nivel intermediar, pentru ca este cea mai facila modalitate de a studia, fara a fi constransa de un program fix, pot alege sa studiez unul sau doua module de curs pe luna si totul din fata unui calculator, intr-un mediu confortabil sub indrumarea atenta a unui profesor.
Va recomand sa studiati bine oferta si sa faceti o apreciere corecta a nivelului de pregatire, pentru a avea rezultate deosebite.


Primul pachet, foarte bine structurat contine atat manualul cu cele doua lectii, cat si un CD-audio pe care sunt fragmente din lectie, exercitii, dar si dictionarul de final. Fiecare caiet este constituit din doua lectii care se bazeaza pe principalele elemente in studiul limbii: citire, gramatica, comunicare, ascultare si vorbire.
Este un caiet complex potrivit celor care au deja primele notiuni de limba engleza. Fiecare caiet este insotit de un CD pentru fixarea cunostintelor. Pe langa caietul de curs si CD-ul audio, avem la dispozitie si aplicatia online Multimedia Plus. Logarea pe site se face rapid cu adresa de e-mai si contul de sudent pe site, informatii utile sunt usor de descoperit cu doar cateva click-uri.

Dar ce gasim pe site?

  • temele care pot fi trimise profesorului;
  • formatul electronic al cursului;
  • dictionarul;
  • suportul audio;
  • premii de fidelitate;
  • calificative obtinute.

Recunosc ca am fost incantata si de faptul ca am descoperit o noua comunitate, pasionata de aceste cursuri.
Prima lectie ne propune sa invatam folosirea corecta a verbelor la timpurile Present Simple, Present Continuos, Present Perfect, Past Simple, Past Continuous, Simple Future. Sunt exercitii de incalzire, cu informatii despre limba engleza in lume, exercitii bazate pe informatiile prezentate pe CD-ul audio, invatarea de expresii, formule de prezentare si adresare. De asemenea, este indicat sa folosim Dictionarul (Word List) pentru a invata noile cuvinte care sunt folosite in exercitiile prezentate. Aici folosim filtrul rosu, textul este scris cu rosu, repetam cuvintele noi, acoperim cu el fragmentele selectate iar dupa ce raspundem la intrebari, il dam la o parte si verificam corectitudinea raspunsurilor date.
Dragilor, va propun sa studiem cu atentie oferta Eurocor si sa alegem cursul potrivit care sa ne deschida noi oportunitati!



Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu