joi, 18 mai 2017

Top 6 tendinte pentru machiajul de vara 2017

Odata cu sosirea sezonului cald se schimba si tendintele in materie de make-up, nu doar cele vestimentare. Anul acesta s-a pus accent atat pe frumusetea naturala, cat si pe nuantele provocatoare de ruj, care s-au regasit pe buzele modelelor aflate in prezentarile marilor case de moda. Make-up artistul BottegaVerde.ro, Andreea Has, a fost cu ochii pe podiumurile marilor designeri si ne face o scurta relatare a ultimelor tendinte din sezonul care va urma.
„Pentru primavara-vara acestui an se pune foarte mult accentul pe look-ul de plaja. Este la moda pielea usor atinsa de razele soarelui si parul coafat neglijent, dar cu mare atentie. Este un look curajos si indraznet, sexy si dezinvolt, definitia termenului hot in materie de make-up pentru acest sezon”, precizeaza Andreea.

Sprancene nepensate
Spre fericirea noastra, acest in acest sezon nu mai avem nevoie de creion si de penseta pentru stilizarea sprancenelor. Este indeajuns doar o perie speciala pentru a ajuta la aranjarea firelor, iar rezultatul poate fi fixat cu ajutorul unui gel incolor. „Motivul principal este naturaletea. Pastrati forma naturala a sprancenelor, in special daca le aveti groase si dese. Va puteti juca cu directia de crestere a firelor de par, pieptanandu-le in sus”, declara Andreea.

Puteti incerca creionul de sprancene cu vitamina E. Este usor de folosit, avand o textura foarte rezisenta. Acest produs ajuta la o definire frumoasa a sprancenelor si confera profunzime privirii. Peria speciala prevazuta faciliteaza aranjarea firelor rebele, iar creionul umple golurile ramase in urma sesiunilor de pensat indelungate.
Unghii de cristal
Se poarta unghiile foarte delicate si feminine, care sa adauge un strop de eleganta tinutelor si machiajului. Culorile predominante sunt cele naturale. Se pune accentul pe manichiura french, roz pal si latte fiind la mare cautare, ca de altfel si culorile sidefate.

Nuantele de lac de unghii - roz deschis si lac de unghii - french latte se adapteaza perfect cerintelor din acest sezon. Intr-o culoare pura si o acoperire in totalitate inca de la prima aplicare, se usuca rapid si rezista timp indelungat.
Ochi de felina
Liniile de tus nu se demodeaza, insa se schimba de nerecunoscut. Liniile de tus extravagante din ultimele prezentari sunt adevarate opere de arta, iar machiajul ochilor este realizat doar cu ajutorul unui eyeliner negru.

Graphic pen eyeliner - tus de ochi pentru aplicare profesionala este ideal atat pentru a fi utilizat la nivelul pleopei superioare, cat si in interiorul celei inferioare, promitand precizie in conturare si rezistenta.
Buze in culori tari si stralucitoare
De partea cealalta a machiajului nude sunt promovate rujuri in nuante inchise si intense: de la ciocolata neagra pana la culoarea marsala, foarte populara si in acest sezon.
„Nu incarcati fata cu un machiaj intens al ochilor. Daca totusi ati decis sa experimentati si sa aplicati pe buze un ruj inchis la culoare, atunci va trebui sa luati in considerare cateva aspecte. Culorile inchise sunt foarte sensibile la defecte, de aceea, optati pentru rujuri de calitate. Nu uitati sa hidratati buzele inainte de aplicarea oricarei culori. Ajuta la o rezistenta indelungata a culorii”, precizeaza Andreea Has.

Indrazniti sa folositi struguri rosii - ruj intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic - mov pruna. Acest produs este mai mult decat un ruj, avand un intens tratament de hidratare inca de la prima aplicare.
Ten radiant
Daca la buze si ochi se poarta sclipici si nuante tari, cand vine vorba de ten este cu totul o alta poveste. Acesta va fi obligatoriu proaspat, natural si luminos. Se pune accent si pe tenul stralucitor obtinut cu ajutorul iluminatoarelor, pudrelor, cremelor cu particule sclipitoare si nuantelor metalice, insa mare atentie sa nu il incarcati cu prea multe produse.

Fondul de ten Skin Voile hidratant cu "efect de piele perfecta" cu acid hialuronic si aquaphyline®, SPF15 este tot ceea ce aveti nevoie pentru acest sezon. Confortabil si atat de usor si neted, prin cateva picaturi dezvaluie frumusetea tenului, corectand umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafata, roseata si tenul gras, protejand in acelasi timp tenul de radiatiile ultraviolete specifice anotimpului.
Farduri stralucitoare
Culorile stralucitoare, radiante nu se mai folosesc doar la tinutele de seara, ci pot fi decoratii si pentru pleoape. In plus, luciul iese si in afara pleoapei. Acum acesta completeaza colturile ochiului, ajungand pana la pometi. Acest machiaj este foarte usor de realizat si este ideal pentru o iesire de seara, fie pentru a merge la o petrecere.

My Color - fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce - gri si My Color - fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce - verde sunt recomandarea ideala pentru noptile fierbinti care va asteapta. 
Concordanta intre make-up si par. „O alta propunere a stilistilor de care trebuie sa tinem cont aceasta perioada este aranjarea parului in concordanta cu make-up-ul“, precizeaza Andreea Has.
Pentru un make-up in tendinte alegeti cu atentie cosmeticele pe care le folositi. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea tenului, care ajuta la refacerea pielii expusa factorilor nocivi de mediu! Profitati de ingredientele naturale pentru a va proteja pielea, a o face mai putin susceptibila la agresiunile externe si pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care tenul este expus in fiecare zi.
Distribuie:

11 comentarii:

  1. Foarte utile informații am găsit aici. Un articol interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poarta sprancenele nepensate? Interesant :) Nu m-as fi gandit la asa ceva.
    Iar in ce priveste oja... nu sunt clar la moda. Tocmai mi-am cumparat una albastra :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac nuantele provocatoare de ruj, chiar daca anii nu-mi permit sa ma machiez oricum mi-ar trece prin cao :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)...scuze? de ce sa nu-ti permita anii, cati ai? 1000???
      eu sunt bunica!

      Ștergere
    2. nu, :) n-am o mie, dar am impresia ca desi esti bunica - sa-ti traiasca fata si nepotica/nepotelul, eu sunt mai mare ca tine, am putin peste 50.

      Ștergere
  4. sprancenele mele oricum nu-s prea stilizate, deci ma pot considera in trend :D

    RăspundețiȘtergere
  5. aleg sprancene nepensate- de lene :)
    si unghii de cristal, sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat or fi ele de "la moda" sprancenele nepensate... nici ca as sta asa :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand vad sprancene nepensate ma ia cu ...brr!! Cumva tot trebuie ingrijite altfel arata ca ale Friedei :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Am folosit si eu o perioada creion pentru stilizarea sprancenelor , iar acum daca au o forma merg mereu dupa ea. Dar pensata nu as sta, unghiile de cristal cred ca mi se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place sa admir tendintele si sa ma pun la curent cu ceea ce se poarta. Problema este ca eu sunt usor neindemanatica si nu prea imi iese machiajul asa cum mi-as dori

    RăspundețiȘtergere