vineri, 5 mai 2017

Farmacie online cu o gama variata de produse

Buna dragilor,
Stiti deja ca eu sunt adepta cumparaturilor online. In primul rand preturile practicate sunt mult mai avantajoase pentru ca firma nu are costurile fixe legate de achizitia unui spatiu comercial si nici cheltuielile legate de utilitati si salarii care ajung sa dubleze adaosurile si astfel preturile produselor sa se reflecte intr-un cost mult mai ridicat. Nu este de neglijat nici timpul pierdut la cozile farmaciilor clasice, ca sa nu mai vorbesc de contactul direct cu persoanele bolnave, purtatoare de diversi virusi.
Ca totul sa fie simplu si avantajos, va propun sa descoperim impreuna medikon.ro, o farmacie online, cu peste 25 de ani de experienta.


Acesta farmacie este una dintre cele mai bine aprovizionate, care ne ofera o gama variata de produse la preturile cele mai avantajoase:
  • farmaceutice;
  • igiena si ingrijire corporala
  • dermatocosmetice
  • cuplu si sex
  • puericultura
  • produse pentru slabit
  • tehnica medicala,
  • terapii naturiste
  • jucarii

Pentru ca intotdeauna jucariile par sa fie medicamentul ideal pentru cei mici, am gasit pe acest site numeroase jucarii din plus, educationale.  Toate aceste jucarii sunt potrivite pentru dezvoltarea cognitiva armonioasa a lor. Este important jucariile sa fie din material de calitate superioara, care dau siguranta in utilizare si durabilitate, acestea sunt testatate atat de producator cat si de catre o institutie independenta, conform legislatiei europene.
Cei mici sunt fascinati de jucarii, e modalitatea prin care ei descopera mediul inconjurator si invata sa se integreze pas cu pas, le dezvolta abilitatile motrice si vizuale. Pentru cele mai mici printese am gasit papusele dragute care m-au cucerit sip e mine, iar daca viseaza sa devina doctorite aici gasiti o trusa cu 8 piese la pretul de 95,36 lei.
In categoria farmaceutice sunt incluse peste 1400 de produse, grupate pe categorii de afectiuni dar si diverse. Am gasit atat  medicamente uzuale care pot fi achizitionate online fara a avea nevoie de prescriptie medicala cat si cele pentru a caror achizitie este nevoie de reteta.  Am gasit  la preturi avantajoase si medicamentele necesare in cazul pacientilor cu boli cornice.
E foarte usor de achizitionat produse de igiena si ingrijire personala dar si dermatocosmetice sau produse pentru slabit. Acestea se gasesc pe medikon.ro, cu specificatiile tehnice  si modalitatea de utilizare. Am gasit numeroase reduceri de pret, dar si oferte foarte avantajoase la produse foarte bune.

In categoria puericultura gasiti chiar si continutul bagajului pentru maternitate, informatii foarte pretioase, utile pentru o viitoare mamica.
Lapte praf, scutece, biberoane, creme, siropele si multe altele de la diversi producatori sunt aici pe stoc, la doar un click distanta.
Viitoarele mamici sunt invitate sa participle la un concurs cu premii tentante.
Pentru a facilita accesul la informatii acest site ne furnizeaza accesul catre personal specializat, gata sa ne ajute cu sfaturi utile.
Dragilor, va doresc spor la cumparaturi!
Distribuie:

12 comentarii:

  1. Si eu sunt adepta cumparaturilor online. Ma scutesc de multe drumuri inutile, de cautat pretul potrivit si de alergat dintr-un loc in altul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu fac cumparaturi online de la aceasta farmacie, mereu au promotii si faptul ca produsele sunt livrate acasa e si mai bine. Am pus si eu ochii pe acel set de la Avene si cred ca-l voi comanda curand. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place sa fac cumparaturi online, ai dreptate cu reducerile si costurile de inchiriere/achizitie a unui spatiu comercial. Am gasit cateva produse care-mi fac cu ochiul. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vrut acum sa intru pe ei si vad ca au siteul in lucru. Eu stiu ca de obicei pastilele/medicamente nu se pot cumpara online, adica dai comanda online, dar trebuie sa le ridici direct din famacie, lucru destul de enervant. Speram sa vad daca au alta politica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar, m-am uitat si eu pe situl farmaciei, preturile sunt mici, mici...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sj eu prefer de cele mai multe ori cumparaturile online.Preturile sunt mult mai mici ca in mamagazinele/farmaciile fiizce

    RăspundețiȘtergere
  7. Cumparaturile online sunt preferatele mele, imi place aceasta farmacie, are preturi mult mai mici decat in farmaciile fizice.

    RăspundețiȘtergere
  8. o sa ma uit si eu, ma convingeti sa cumpar online diverse :)

    RăspundețiȘtergere
  9. De curand am descoperit si eu aceasta farmacie online si ma bucur ca poti gasi de toate intr-un singur loc , chiar si jucarii au.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie intotdeauna mi s-au parut mai scumpe ptodusele intr-o farmacie fizica... ma bucur ca regula asta nu se aplica si la ceasta farmacie online

    RăspundețiȘtergere
  11. Am auzit multe despre aceasta farmacie. Intr-o zi cautam ceva si am ajuns pe site-ul lor si totusi nu am comandat nimic pana-n prezent. Poate pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  12. Este mult mai comod si practic sa faci cumparaturile dintr-o farmacie online decat dintr-una fizica.

    RăspundețiȘtergere