joi, 25 mai 2017

Derma E, crema hidratanta de noapte cu acid hialuronic, review

 Traim intr-o lume in care aparentele conteaza.
Social vorbind, inteleg ca ne confruntam cu imaginea frumusetii perfecte care ne haituieste din toate reclamele TV si revistele coditiene.
Incercam ca gasim trucurile care sa ne ajute sa ne accentuam trasaturile care ne fac atractive.
Pielea catifelata, fara riduri si imperfectiuni este idealul la care speram noi femeile obisnuite.
E timpul sa va prezint un aliat de nadejde in lupta cu timpul, care se incapataneaza sa-si lase amprenta: Derma E.
Aceasta crema este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine sulfati, uleiuri minerale, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic. Ambalajul este atractiv, contine toate toate informatiile de care avem nevoie pentru a cunoaste in profunzime produsul.
Borcanelul de sticla cu doua capace in care se gaseste crema (56 de grame), asigura o depozitare corecta si este usor de utlizat.
Este destinata tenului uscat, dar si normal, avand o textura fina si un miros dulce-acrisor ce se imprima in piele. Ingredientul minune il reprezinta acidul hialuronic, cel care genereaza o piele neteda, catifelata si rehidratata. Aceasta formula speciala, contine antioxidanti antiimbatranire precum ceaiul verde, vitamina C, E si aloe vera.
Eu sunt foarte selectiva cu brandurile pe care le utilizez, incerc doar variantele in care am 100% incredere. Dupa experienta placuta din trecut cu spuma naturala de spalat pe fata, am privit cu real entuziasm, acesta crema de noapte, care in final, s-a dovedit la fel de buna. O aplic seara intr-o cantitate mica cu miscari circulare ascendente. Tenul meu pare sa primeasca cu reala placere aceasta crema, o hidratare maxima care alunga definitv ridurile fine si reda aspectul catifelat si tanar al pielii.
Dragelor, daca doriti sa achizitionat aceasta crema, o gasiti aici.
Kises!
Distribuie:

9 comentarii:

  1. Hm, eu am tenul gras deci nu ar fi buna pentru mine dar sa caut ceva de la ei care sa fie potrivit tenului mixt. Ce zici, oare au?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-ar prinde bine fiindca am tenul uscat, o voi cauta sa o achizitionez, ma intereseaza

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate produsele Derma e sunt excelente. Eu le ador, am cateva si le folosesc cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  4. O am si eu pe lista de cosmetice pentru ca am auzit/citit doar lucruri bune despre crema asta. Momentan am altele la rand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru recomandare. Eu am ten mixt asa ca, din pacate, aceasta crema nu mi-ar fi utila. Eu nu prea tolerez cremele de fata asa ca imi gasesc cu greu ceva potrivit care sa nu afecteze tenul.

    RăspundețiȘtergere
  6. da, o am si eu si sunt multumita, se consuma destul de greu, are o cantitate mare de crema si este spornica!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit numai de bine despre aceasta crema, dar inca nu am incercat-o.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit despre aceste produse, dar n-am incercat inca nimic din aceasta gama.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu aceasta crema si ma impac foarte bine cu ea. Problema este ca la sfatul medicului dermatolog am abandonat-o putin in schimbul tratamentului primit. Ma voi intoarce la ea pentru ca est o crema buna si eficienta in cazul meu

    RăspundețiȘtergere