miercuri, 19 aprilie 2017

Huse si folii de protectie la preturi avantajoase

Buna dragilor,
Smartphone-ul a devenit ominiprezent in viata mea, asa ca il port cu mine in geanta mereu pentru ca ma ajuta sa mentin legatura cu cei dragi dar si pentru a gasi informatii rapid pe net si retelele de socializare. Tocmai pentru ca l-am utlizat frecvent au aparut semne de uzura atat de ecran cat si pe la colturi. Acum regret ca nu am cumparat imediat doua produse extrem de necesare: folie si husa de protectie.
Sa vedem ce gasim pentru telefonul meu!
In primul rand o husa de silicon pentru Allview, am gasit foarte repede, am vizualizat mai multe modele din diverse colectii si in cele din urma fost foarte greu sa ma decid asupra unui singur model.
Am ales-o pe aceasta pentru ca este pe roz, o culoare frumoasa, vesela, care se potriveste perfect cu telefonul meu. M-am bucurat ca este la oferta de pret, costul ei fiind doar de 16 lei. Transparenta si foarte moale, se va atasa perfect pe telefon.
Imi place foarte mult ca exista mai multe modalitati de comanda:
- Online
- Telefonic - la unul din numerele de telefon afisate in intervalul 10-19
- Email - husafolieprotectie@yahoo.com, non-stop
- Sms - la orice ora, cu numele produsului.
Pentru ca zgarieturile de pe ecran sunt cele mai periculoase pentru un smartphone, am gasit la un pret foarte convenabil si o  folie de sticla securizata pentru Allview.
Cu siguranta magazinul on-line Husa Folie Protectie este unul din favoritele mele, pentru ca preturile practicate atat la colectiile noi cat si la cele vechi sunt destul de mici. Comanda minima este de doar 20 de lei iar transportul se face in toata tara prin serviciile de curierat. Este si posibilitatea returnarii produselor in termenii prevazuti de legislatia actuala. Produsele sunt de calitate superioara, comandate direct de la producatori, fara intermediari, astfel ca preturile sunt foarte avantajoase. Ma bucur ca pe acest site am gasit accesorile preferate si ma gandesc sa comand cateva si pentru sotul meu, cu siguranta va fi fericit sa le primeasca in dar.
Dragilor, va invit sa vizualizati oferta completa a acestui magazin cu vanzari on-line!



Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu