miercuri, 14 decembrie 2016

Fugi, raceala, la altcineva!

Buna dragilor,
E perioada de iarna iar virozele ne dau tarcoale la fiecare pas, toata lumea tuseste si stranuta, e practic imposibil sa ramai sanatos. Cautam cu infrigurare remedii care sa ne stimuleze apararea imunitare si sa diminueze simptomele bolii. Avem nevoie de o alimentatie care sa includa pestele oceanic (somonul, tonul, sardinele) care are multumple efecte benefice; migdalele care scurteaza durata racelilor datorita continutului ridicat de vitamina E; dar si supa de pui care ajuta sistemul imunitar sa lupte contra virusurilor si bacteriilor.
Pentru combaterea celui mai neplacut simptom al racelilor in cazul copiilor, in special al bebelusilor, nascul infundat, va propun un remediu eficient: Vapour Rub.
Pentru ca incerc din rasputeri sa-i administrez fetitei mele cat mai putine substante medicamentoase, nu am folosit pana acum picaturi decongestionante si uneori mi-a fost foarte greu, pentru ca nu reusea sa doarma datorita nasului infundat, acum insa folosesc un remediu natural de la Vapour Rub Romania: Snuffle babe Vapour Rub (de la 3 luni) si Children’s Vapour Rub (de la 6 luni).
Ambele variante contin ulei de eucalipt, ulei de cimbru si mentol,  insa varianta Snuffle babe are o actiune mai delicata, potrivita sensibilitatii bebelusilor. Dupa testarea ambelor variante, Ania, fetita mea de 6 anisori a decis ca pentru ea este potrivita varianta Children's Vapour Rub. L-a aplicat singura, in strat subtire pe piept si gat, inainte de culcare si mi-a marturisit ca o ajuta sa respire bine, chiar daca nasucul pe parcursul noptii aduna mucozitati.
L-am utilizat intens, cam doua saptamani, inainte de somnul de pranz si cel de seara. Il luam cu noi peste tot, e bine pus in trusa de medicamente, pentru ca nu se stie niciodata cand apare din nou o raceala, de curand a fost plimbat la Predeal.

Dragilor, aceste produse pot fi achizitionate din farmacii  ( Help Net, Dona, Sensiblu), in dm drogerie markt Romania, iar online le puteti comanda pe www.chicbebe.ro si www.vegis.ro.
Va doresc multa sanatate atat voua cat si puiutilor!
 
Distribuie:

19 comentarii:

  1. Foarte util articolul! Fetita e o scumpica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi le avem si suntem multumite de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Il folosesc si eu atunci cand baietelul meu Dragos e racit.

    RăspundețiȘtergere
  4. excelente! le folosim si noi cu succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Faine produse. De mare ajutor acum in sezonul rece. :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut si la straini astfel de unguente care se aplica pe piept in perioada racelilor si care ajuta cu lupta impotriva simptomelor. Ma bucur sa aud ca a aparut si la noi in farmacii, mai ales ca si eu incerc sa ma feresc pe cat posibil de pastile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am avut acest produs pana acum, cu toate ca ne-ar trebui foarte mult in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este un produs absolut minunat la un pret foarte accesibil. Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa in care se afla un copilas. L-am folosit ei eu la baiat si chiar mititelul a avut un somn linistit cat a fost racit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si noi stam prost cu sanatatea in perioada asta. Am inceput sa folosesc Vapour Rub cam de o luna si sunt foarte multumita de el. Chiar si noapta cand incepe sa sforaie, e clar ca are nasul infundat, ii dau cu putin Vapour rub sub barbie si in 5 minute respira iarasi bine pe nas :)

    RăspundețiȘtergere
  10. N am auzit de acest produs pana acum , sa va traiasca fetita , e o dulcica .

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pentru articol..nu am folosit niciodata dar voi cumpara cat de curand..

    RăspundețiȘtergere
  12. am citit numai lucruri bune despre aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  13. L-am folosit si eu atunci cand fetita mea a avut probleme cu respiratia pe timpul noptii si se pare ca acum ne incearca o alta raceala, asa ca il tin aproape

    RăspundețiȘtergere
  14. M-am bucurat ca am descoperit acest produs si ma bucur ca atat de multe persoane profita de beneficiile si de eficienta lui.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am si eu nevoie de asa ceva, am un nas infundat, si nu pot dormi noaptea!

    RăspundețiȘtergere