miercuri, 26 august 2015

A trai frumos si sanatos, linia ADVANCED CONCEPT (Pell Amar)

Buna dragilor,
Dupa cum v-am anuntat pe pagina de facebook, de aproximativ o luna, am inceput sa folosesc produsele pellamar.
Sunt convinsa ca va amintiti poza de pe Facebook in care v-am anuntat ca urmeaza sa le testez si am fost incantata sa vad ca sunteti foarte interesate.



Dar hai sa va prezint firma producatoare: PELL AMAR COSMETICS, este o companie cu capital romanesc, ce valorifica proprietăţile benefice ale namolurilor terapeutice. 
Eu am folosit doua produse ce fac parte din linia ADVANCED CONCEPT : crema de zi antistres si crema de noapte regenerare si vitalizare.
Ce inseamna  linia ADVANCED CONCEPT?
Produse care actioneaza pentru recuperarea vitalitatii si regenerarea celulara a pielii si foarte important o protejeaza de agresiunea factorilor de stres din mediul ambiant.
Crema de zi cu factor de protectie solara UVB FPS 28+ / UVA PF 12

Ce spune producatorul despre crema de zi antistres?
Bazată pe o combinaţie unică de componente active, această cremă protejează împotriva radiaţiilor solare UVA şi UVB, oferă protecţie împotriva radicalilor liberi, menţine hidratarea naturală a pielii, împiedică pigmentarea datorată expunerii la soare.
Principalele beneficii ale sale sunt:   
  • Extractul din seminte de floarea soarelui stopează deteriorarea ireversibila a componentelor pielii; 
  • uleiul de catină, un excelent emolient, ajuta la pastrarea echilibrului hidric al pielii; 
  • colagenul de origine marina are rol important in procesul de hidratare si refacere a pielii.
Mod de utilizare: se aplica pe tenul curat, prin masaj uşor pe fata, gat si decolteu, pentru a asigura protectie pe timpul zilei. Se poate utiliza ca suport pentru fard.

Ce cred eu despre aceasta crema?
Aceasta crema are o prezentare impecabila, ambalajul elegant din sticla groasa si folia de aluminiu confera senzatia de siguranta si prospetime.
De retinut este faptul ca  hidrateaza in profunzime si nu contine parfum, coloranti, conservanti si emulgatori.
Datorita cantitatii generoase pentru o crema de fata – 50 ml – ea poate fi folosita si pentru corp, pe zonele sensibile.
Textura cremei este una bogata, intens hidratanta si se aplica pe ten cu miscari circulare ascendente. Am observat ca patrunde bine in piele si nu lasa strat gros la suprafata. Dupa aplicare, senzatia de prospetime a pielii este amplificata de mirosul ei suav, dulce.
In concluzie ea consituie o baza buna de machiaj si ofera confort pe pacursul intregii zile.
Dupa numai cateva utilizari  tenul meu a devenit  radiant si hidratat.

 Crema de noapte PhytoCell Argan

Ce spune producatorul despre crema de noapte regenerare si revitalizare?
Crema regeneranta de noapte  ce contine in proportie de 99% ingrediente naturale de origine vegetala si minerala, care actioneaza pentru recuperarea vitalitatii si regenerarea celulară a pielii. 
Tehnologia PhytoCell Argan a fost dezvoltata pentru a imbunatati capacitatea de regenerare a celulelor stem dermale cu scopul de reintinerire a pielii incepand din stratul profund.
Uleiuri vegetale de migdale dulci, de jojoba, de catina si matricea de inglobare a principiilor active obţinuta din prelucrarea uleiului de masline au o excelenta compatibilitate cu lipidele existente în piele. Aceste ingrediente sunt emoliente, ofera protectie impotriva deshidratarii, contin vitamine naturale si actioneaza asupra radicalilor liberi. Colagen de origine marina – are rol important în procesul de hidratare si refacere a pielii.

Mod de utilizare:
Se aplică seara, înainte de culcare, pe tenul curat, prin miscari circulare si ascendente. De asemenea, se poate utiliza pentru ingrijirea pielii gatului si a decolteului. 
Cum mi s-a parut mie aceasta crema?  
Crema de noapte Regenerare și Vitalizare, are un ambalaj elegant (50 ml), din sticla groasa cu o folie de aluminiu, ce confera senzatia de prospetime.
Crema este potrivita tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului meu mixt cu zone uscate. 
Mie mi-a placut mult textura bogata, care intra in piele usor fara a lasa o pelicula grasa. O data cu aplicarea cremei am facut si cateva miscari de masaj pentru o patrundere mai buna a produsului in piele, dar si pentru un plus de efect antiage la nivelul tenului. Am simtit miros discret dar extrem de atragator si recunosc ca am fost placut impresionata. Dupa aplicare, tenul meu a devenit luminos si cu un aspect odihnit.

Concluzii
In urma unei luni de testare va pot spune ca voi continua sa folosesc aceste doua produse si da, le voi cumpara.
achizitiona pentru a le folosi o perioada indelungata.
Dragilor,  voi  ati folosit pana acum produse Pell Amar? Cum vi s-au parut?



Distribuie:

9 comentarii:

  1. Am si eu produse Pellamar, sunt foarte bune.Eu am pentru acnee, chiar sunt senzationale si eficiente pt toate problemele pielii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincera sa fiu nu am folosit nici un produs de la Pellamar.
    Am citit numai pareri bune despre acest brand
    As avea si eu nevoie de o asemenea crema antistres sau hidratanta ;)
    Multumim de review! :-* <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut ocazie sa incerc acest produs, dar acuma deja imi doresc enorm , sper ca cremurile lor sunt senzationale si au mare efect !

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult descrierea , intradevar sunt speciale produsele de la Pellamar eu chiar folosesc si imi plac rezultatele .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am avut ocazia sa testez aceste produse..multumim pt articol Ramona

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut,
    Am urmarit cu deosebit interes discutia voastra de pe blog, si dupa ce am incercat si eu anumite produse de la ei, m-am hotarat sa devin reprezentant. Astfel, pot cumpara produsele la un pret mult mai mic decat cel din DM sau farmacii si pot sa prezint produsele si prietenelor mele:)
    Mai sunt si alte doritoare care ar vrea sa beneficieze si ele de preturi mai scazute si o gama mai larga de produse?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru persoanele interesate sa cumpere produsele cu pana la 30% mai mici fata de magazine o pot face devenind consultant/client al firmei.

    RăspundețiȘtergere