miercuri, 8 aprilie 2015

Oare unde-mi sunt ochelarii de soare? La ...Optica Shades

Buna dragilor,
M-am trezit de dimineata, am deschis geamul si... in sfarsit venise primavara cu al ei soare.
La inceput a aparut o raza care-mi mangaia blajin sufletul si mainile, dar in cateva minute intreaga fata imi era invadata de o lumina puternica. Instinctiv, am dus mana la ochi sa-i protejez si m-am retras in interiorul camerei. Ei bine, ma bucur ca scap de gramada de haine impovaratoare pe care trebuie sa le car pe mine zilnic si de cizmele lungi cu care ma miscam ca un robot, dar am o mare problema: nu-mi gasesc ochelarii de soare.
Incep si rascolesc toata casa in cautarea obiectului pierdut dar degaba.Il sun pe sot gandindu-ma ca poate i-am uitat la el in masina dar nici de acolo nu primesc raspunsul dorit. Pentru ca fetita mea imi observa ingrijorarea vine cu zambtul ei dulce si spune fraza magica pe care a invatat-o de la desenele animate preferate:"mami am o idee, poti imprumuta ochelarii mei de soare".
Gestul ei minunat mi-a readus zambetul pe buze si am realizat ca oricum ochelarii mei de soare erau probabil zgariati si aruncati in vreo cutie. Nu era cazul sa mai pierd timpul alergand dupa un obiect care oricum era compromis, ci era cazul sa ma bucur de o noua achizitie: ochelari de soare originali de calitate superioara cu protectie impotriva razelor solare nocive.
Stiam ca imi doream un produs de calitate, original si accesibil ca pret, asa ca imediat m-am gandit la  Optica Shades, o echipa care-si doreste sa cunoasca fiecare client si sa-i ofere exact ce-i trebuie.

Se pare ca am ales perfect perioada pentru ca acum sunt reduceri de pana la ...70%.
Clar, este greu de ales doar o singura pereche de ochelari dintre sutele de modele Ray Ban prezente pe site-ul Optica Shades.
In cele din urma am ales un model modern, Ray Ban modelul ERIKA RB4171, cu culoare speciala, care sa-mi ofere o infatisare fenomenala dar, in acelasi timp, sa-mi protejeze ochii de razele solare UV.

Acest model, fabricat in Italia, este esential in protectia ochilor impotriva razelor solare nocive care ne poate scapa de multe probleme cum ar fii cataracta si ale afectiuni ale ochilor care pot provoca leziuni grave sau chiar orbire. Ma bucur ca ei vin insotiti de un toc din piele Ray Ban care-i protejeaza de zgarieturi pentru ca am prostul obicei sa-i port in geanta alaturi de chei si forfecute. Producatorii s-au gandit la tot, asa ca imi ofera un manual de utilizare si intretinere, dar si o laveta de curatare profesionala Ray Ban. Lentilele de culoare maro sunt neutre, ele reduc stralucirea si nu distorsioneaza perceprea culorilor, iar filtrul UV imi protejeaza ochii de razele solare periculoase. Rama lor este o combinatie intre plastic si metal care asigura rezistenta dat totodata un aspect unic extrem de placut.

Pe mine m-au cucerit, mai ales ca pot astfel pot fii aproape de idolii mei pentru ca Ray Ban este marca preferata a multor actori celebri de la Hollywood.
In concluzie ... in cosul de cumparaturi cu ei pentru a beneficia de acest pret foarte avantajos.
Pentru ca vine iepurasul cu cadouri ma gandesc sa achizitionez si pentru sotul meu o pereche de ochelari originali si astfel sa beneficiem de oferta de transport gratuit la o comanda de peste 500 de lei.
Dragilor va invit si pe voi la cumparaturi pentru ca echipa Optica Shades isi doreste o lume in care clientii vin si pleaca cu zambetul pe buze aratand mai bine.
Distribuie:

9 comentarii:

  1. Interesant articol ochelarii sunt necesari pentru cei ce au nevoie de ei si neaparat recomandati de medicul specialist

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe modele de ochelari de la Optica Shades.si au super reduceri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt recomandati in toate anotimpurile ochelarii de soare asa ca acest articol e foarte interesant, avem ce invata si stim si de unde sa ii cumparam!

    RăspundețiȘtergere
  4. Reducerea e considerabila, așa că o să intru și eu pe site.

    RăspundețiȘtergere