marți, 7 aprilie 2015

Milioane de produse ne asteapta pe Jingle.ro

Dragii mei,
Profesorul de marketing din facultate ne spunea la fiecare curs, ca pentru a fi performanti trebuie sa absorbim informatiile utile care inseamna economie de timp si bani. Pentru ca evenimentele se desfasoara cu mare rapiditate sunt nevoita sa tin pasul cu ele si pentru a rezolva cat mai eficient toate obligatiile cotidiene folosesc informatiile de pe internet.
Intr-o buns dimineata, fetita mea de 5 anisori s-a trezit din somn cu zambet larg si mi-a daruit o imbratisare. Visase ca primise in dar un puzzle cu Printesa Sofia asa ca am fost nevoita rapid ca sa-i transform visul in realitate.
Am deschis browserul direct pe motorul de cautare Jingle si am apasat cautare  Puzzle printesa Sofia (indragita printesa din desene animate) si am descoperit o multime de produse.


Un lucru minunat pe care nu-l gasim pana acum la niciun alt motor de cautare este faptul ca se pot face diferite sortari dupa anumite criterii cum ar fi, de exemplu, un interval de pret, culoare, marca, magazine, etc.
Pentru ca fetita mea are 5 ani, mi-am dorit sa vad numarul de piese pentru a alege ceva potrivit varstei ei.

Dupa ce am ales o sortare mai complexa, adica numar de piese si pret, am ales ca reper intervalul de pret intre 0-30 de lei.

Am fost uimita sa descopar o oferta era destul de bogata cuprinzand 43 de produse, toate putand fi achizitionate in cateva minute prin cumparaturi online. Am apasat pe poza cu puzzle-ul dorit si am ajuns direct pe pagina magazinului de jucarii care-l comercializa. De aici produsul din cosul virtual a luat rapid drumul pana la mine acasa unde-l asteapta cu drag fetita mea.
De ce aleg sistemul de cumparaturi on-line? 
Ei bine, din 3 motive.
1. Imi place sa cumpar inteligent, adica sa ma feresc de falsele oferte prezentate la magazinele din cartier, prefer cosul de cumparaturi virtual care-mi oferta siguranta pretului corect. 
2. Stiu ca alergatura prin magazine si asteptatul la cozile interminabile de la casele de marcat ale supermarketurilor inseama timp pretios pe care prefer sa-l petrec cu familia mea.
3.In acest fel ma feresc de cumparaturile de tip haotic, pentru de multe ori, desi plec de acasa cu o lista clara de cumparaturi, odata ajunsa la rafturile cu produse o ignor si cumpar in cantitati mari produse la diverse oferte pe care le inghesui acasa prin sertare si in cele din urma nu le utilizez.
In concluzie, DA sunt femeie si folosesc Jingle pentru ca ador cumparaturile on-line.
Dragilor, voi ce doriti sa va cumparati in prag de sarbatori?
Distribuie:

7 comentarii:

  1. Nu stiam de acest motor de cautare Jingle pentru efectuarea cumparaturilor on-line.in prag de sarbatori imi doresc sa cumpar pentru fetita mea un mic cadou de iepuras..multumesc mult Ramona pentru acest articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca acest articol ti-a oferit o informatie utila Oana.
      Spor la cumparaturi si sarbatori fericite!

      Ștergere
  2. interesant,sunt multe fetite micute care isi doresc

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow foarte interesant articol chiar mam covins o sa cumpar si eu pentru fetitele mele un cadou de iepura multumesc Ramona .Paste fericit

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca dorim un cadou frumos de Iepuras aici gasim cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi doresc de sărbători o periuța de dinți electrica și un epilator. Așa ca voi folosi cu siguranță acest motor de căutare.

    RăspundețiȘtergere