sâmbătă, 18 aprilie 2015

Let's discover Gloves in a Bottle

Buna dragilor,
Am primit spre testare o sticluta miraculoasa care este recomandata de peste 9000 de doctori, pacientilor care sufereau de problema pielii uscate si crapate.
Ce inseamna Gloves in a Bottle?
"Manusile dintr-o sticluta" este de fapt o crema hidratanta care asigura o bariera protectoare pe piele si tine la distanta substantele iritante si chimice.


Aceasta lotiune este creata de natura pentru a proteja straturile din profunzime ale pielii de substantele iritante si toxine. In loc sa incerce sa inlocuiasca uleiurile naturale ale pielii cum fac cremele hidratante clasice, Gloves in a Bottle formeaza un scut care actioneaza ca o bariera si astfel ajuta stratul de suprafata a pielii sa-si mentina uleiurile naturale si hidratarea pentru a proteja straurile din profunzime si astfel pielea sa fie catifelata.
Recipientul este micut, usor de purtat in geanta si cu un capac ermetic care se deschide usor prin simpla apasare. 
Am inceput testarea ei pe pielea mainii si am fost impersioanata de textura fina si absortia rapida si in totalitate a ei.

Am simtit un parfum discret care mi-a amintit de mirosul placut al florilor de primavara. Pielea a resimtit imediat acea "manusa a naturii" venita pentru a o proteja., si... spre marea mea surprindere nu a disparut nici dupa ce am spalat vasele. 
Recunosc ca am privit toata ziua pielea din zona aplicata pentru ca vroiam sa vad cat dureaza aceasta protectie, a venit seara si ..... nimic nu s-a schimbat, desi producatorii recomanda o aplicare la 4 ore pentru a protectie indelungata. 
Pielea mea este rasfatata datorita Gloves in a Bottle.
Dragilor, aceasta lotiune poate fi folosita pe pielea intregului corp, este destinata diferitelor tipuri de afectiuni ale pielii cum ar fi piele uscata, crapata, alergii ale pielii, dermatite, psoriazis, eczeme.
Pentru a fi la curent cu ofertele acestui produs va recomand sa va informati  de pe pagina oficiala de facebook.
Distribuie:

10 comentarii:

  1. Imi trebuie si pentru sotul meu lotiunea aceasta...ii voi face o surpriza si o voi achizitiona, are ani buni de cand se chinuie cu toate cremele posibile si nimic nu a dat rezultat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar acum fac un tratament pentru pielea uscata si crapata , nu stiu va da rezultate sau nu caci sunt doar 2 zile dar as fi incantata sa incerc Gloves in a Bottle !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Susana este destul de accesibila ca pret aceasta lotiune si eu te sfatuiesc sa o incerci. Sper sa-ti fie de ajutor.

      Ștergere
  3. am auzit de ea si sigur o voi incerca

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, multumim, chiar nu stiam de acest minunat produs

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am auzit de acesta lotiune dar sigur o incerc si revin cu pareri multumesc Ramona

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc pentru ca prin intermediul tau am descoperit aceasta crema care o s-o iau pentru fiica mea

    RăspundețiȘtergere