joi, 9 aprilie 2015

In sfarsit am gasit o rochita pentru mama la Karla

Dragii mei,
De curand, mama a implinit o frumoasa varsta si gasirea unui cadou pentru ea a fost o mare provocare deoarece isi dorea o rochie moderna, greu de gasit, pentru ca odata cu trecerea anilor silueta ei s-a modificat si sunt foarte putine firme produc haine marimea 50.
Pentru mine nu e deloc de inteles aceasta politica a unor firme pentru ca si aceste persoane isi doresc sa achizitioneze haine la moda din materiale de calitate superioara. Sa cauti haine marimi mari in orasele de provincie e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan, de aici si de aici provine dorinta ei de a primi drept cadou bluzite si rochite noi. Ea este o mare iubitoare de fashion, urmareste cu atentie noile tendinte si se bucura foarte mult cand primeste o haina eleganta si potrivita. Asa ca, am inceput cautarea pe site-urile de haine cu vanzare online si am descoperit Karla, produse romanesti de o calitate superioare la preturi accesibile. Am remarcat imediat si oferta de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei. Daca initial vroiam o rochita marime XXL pentru mama, partea feminina dornica de achizitii din mine mi-a dictat ca trebuie sa vad intreaga colectie de rochii Karla.ro in cautarea unui outfitt nou pentru primavara.
Colectia de primavara prezentata pe Karla este clar destinata persoanelor elegante care doresc sa starneasca admiratia prin aparitia lor. Prima rochita a fost clar dragoste la prima vedere, stilul office, are o culoare foarte placuta, manecute scurte, decolteul taiat si o serie de cusaturi care marcheaza si subtiaza talia. De asemenea am remarcat-o si pentru ca Anita este numele cu care imi rasfat uneori fetita. Am descoperit ca pretul foarte avantajos a facut ca aceasta rochita sa fie printre cele mai vandute produse. Din curiozitate am apasat de optiunea SARBATOARE si am descoperit ca face parte din produsele care se livreaza gratuit pana de Paste. 

Privirea mea a refuzat sa paraseasca acea sectiune asa ca  am descoperit o noua tentatie rochia Jessica, o rochie de zi din jerseu elastic de cea mai buna calitate, cu decolteu foarte amplu si cordon din satin elegant. Rochia este foarte feminina, are forma de clepsidra, iar mie imi va veni perfect pentru ca fonseurile laterale au fost gandite pentru a ascunde imperfectiunile.

In cele din urma imi amintesc de mama, pentru ea pornisem aceasta vanatoare de rochite, asa ca intru la sectiunea Plus XXL si imediat gasesc rochia clasica eleganta care i-ar veni perfect mamei.
Rochia Alexia Plus, stilul office, este combinatia perfecta intre design-ul elegant si materialul de calitate superioara avand un croi deosebit care avantajeaza silueta mamei. Se va bucura cu siguranta sa descoperire fusta ampla din voal care sa-i acopere imperfectiunile. Imbucurator este faptul ca pretul ei este la fel de avantajos ca al celorlalte rochite de pe Karla.


Am adaugat totul totul in cosul virtual si am rasuflat usurata. In sfarsit am gasit cadoul perfect pentru mama.
"Karla, produse romanesti de cea mai buna calitate la preturi exceptionale. Moda pe care ti-o poti permite".
Dragilor voi cu ce va innoiti acum de Pasti?
Distribuie:

8 comentarii:

  1. Am si eu o rochita de la Karla de care sunt foarte incantata. Au produse frumoase, de calitate si la preturi accesibile. De Paste mi-as lua-o pe aceasta http://karla.club/collections/rochii/products/rochie-cinema-violet

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul trecut am primit cadou o rochita de la KARLA este superba si finuta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rochitele Karla sunt superbe si este bine ca se gasesc si marimi mai mari

    RăspundețiȘtergere