marți, 2 decembrie 2014

Hai sa scapam definitiv de "monstruletii" din dulap !

    Imi amintesc de copilarie, de mama care statea ore interminabile in genunchi, pe patura, cu un "monstrulet" de haine care-i acoperea complet corpul. Uneori se lupta cu ele pana noaptea tarziu, asa ca, adormeam jos langa ea.
    Acum, au trecut multi ani, am devenit mamica si pana de curand am dus aceeasi lupta cu mormanele de haine care imi rapeau multe ore si era un stres permanent de multe ori pentru ca imi ardeam hainele preferate, gaseam multe urme ca nu nu mai spun de frica mea majora si anume de a nu lipi imprimeurile cu personajele preferate ale fetitei mele de talpa fierului de calcat. Recunosc ca incercam sa scap de calcatul camasilor, pentru ca, detestam sa vad cum cutele se incapatanau sa ramana acolo indiferent de efortul depus.
   Si ca in povestile pe care le citesc seara fetitei mele, a venit o zi magica cand doua zanute bune BUZZStore si Acasa cu Philips, mi-au indeplinit cea mai mare dorinta aceea de a face sa dispara definitiv din viata mea "monstruletii" de haine din dulap cu ajutorul unui produs minunat (statia de calcat Philips Perfect Care GC 7635/30)



    La inceput recunosc ca ma uitam ca la un OZN atat eu cat si fetita mea si parca nu-mi venea sa o folosesc de frica sa nu fac ceva gresit. A pornit rapid doar in doua minute si imediat ce am apasat butonul de abur orice urma de frica a disparut si a aparut placerea de a calca.

Am pornit lupta cu "monstruletii" fara nici o setare, fara sa citesc etichete si m-am plimbat cu statia peste material cu zambetul pe buze. Pentru ca dispune de sistemul de blocare la transport fierul ramane in statie fara emotii. Ador Tehnologia Optimal Temp pentru ca nu a trebuit sa citesc etichetele si calc fara frica de a arde imprimeurile de pe tricourile fetitei. Am testat calcatul pe verticala si am descoperit cat de eficienta este statia - atat sacourile cat si rochiile din tesaturi delicate (precum dantela si matasea) pot fi calcate cu usurinta direct pe umeras. O alta functie pe care o ador este "safety auto-off" care opreste statia automat atunci cand este lasata nesupravegheata, o functie extrem de importanta pentru siguranta caminului.
 Timpul este esential pentru mine asa ca am reusit sa calc mult mai repede si astfel "monstruletul" a disparut repede si a aparut in locul lui o printesa fericita ca hainutele sunt impecabile si mami poate sa se joace cu ea.



   Atat eu cat si Ania ne declaram fericite pentru uimitoarea descoperire si ne dorim ca aceasta poveste minunata sa se termine cu: "si au trait fericiti fericiti pana la adanci batraneti".



   Voi cum va descurcati cu "monstruletii" din dulap?
Distribuie:

27 de comentarii:

  1. Super..sa o folosesti cu drag..daca as locui in acelasi oras cu tine ..in fiecare zi te-as fi vizitat..sa calc hainutele fetitei mele ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana vorbeste cu Mos Nicolae sa iti aduca si tie una. cu siguranta merita fiecare banut.

      Ștergere
  2. Sincer, urasc sa calc... Mai ales pantalonii de stofa si camasile. Cand ajungi in Valcea sa testez si eu statia, poate o sa ajunga sa-mi placa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu cunosc senzatia, dar te asigur ca dupa ce testezi statia o sa-ti placa sa le calci. In curand vin la Valcea cu ea in bagaj!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca te intalnesti cu Mosul sa-i spui draga mea, ca am fost cuminte si ca-mi doresc si eu o asa minunatie, cu 3 barbati in casa mi-e cam greu, tare as vrea sa imi petrec timpul cu baietii mei in loc sa calc ore in sir si la urma tot sa nu fiu multumita de rezultat. Promiti sa-i spui Mosului dorinta mea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea promit sa-i transmit Mosului dorinta ta si cu siguranta ceva magic se va intampla in viata ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu urasc sa calc,desi am tot un philps dar mult mai vechi.Mi-ar surade si mie o asa statie de calcat,sa sacp si eu de monstruletii mei :D :)
    Un articol foarte bun si o descriere amanuntita!
    Multumim! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta statie e foarte utila asa ca te sfatuiesc sa uiti de vechiul fier de calcat.
      Multumesc pentru aprecieri.

      Ștergere
  7. Eu nu am putut sa ma inscriu, ( cerea logare si am prob.), dar tare mi-ar prinde bine un fier , fiindca al meu face scurt, dar....
    Tie si Aniei iti urez numai bine si succes pt. a distruge monstruletii din dulap 1

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici mie nu-mi place sa calc, dar cred ca o asemenea statie de calcat mi-ar schimba parerea despre aceasta activitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta Claudia dupa ce testezi aceasta minunatie iti vei schimba parerea despre calcat.

      Ștergere
  9. Aceasta statie e foarte utila o recomand

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne....cat de mult imi doresc o astfel de statie de calcat.Sotul meu poarta zilnic camasi.Nu va spun se chin pe capul meu.Il voi ruga pe Mos Craciun sa-mi aduca una.Sper sa fiu cuminte si sa ma viziteze Mos Craciun anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place sa calc... si cu asa ajutar cred ca asi cauta disperata monstruleti si pe la vecini...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca e cel mai amuzant comentariu pe care l-am citit vreodata. Ai dreptate chiar e placere.

      Ștergere
  12. Nu prea ma descurc si dovada stau mormanele de rufe necalcate. Mi-ar fi prins bine o masina de calcat ca asta. Esti o norocoasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. nu prea imi place mie sa calc, insa cu asa ceva as calca toata ziua :)) o minune la casa omului

    RăspundețiȘtergere
  14. mie imi e greu sa calc cu fierul meu cel vechi, ce bine de tine ca ai avut noroc de aceasta statie

    RăspundețiȘtergere