vineri, 22 iunie 2018

În vacanță cu „Cei cinci prieteni fermieri” la Boomerang

Ador copilăria! Dar așa, tare de tot!


Copilăria mi-am petrecut-o într-un sat de câmpie, în lumea fantastică a animaluțelor, înconjurată de câțiva prieteni necuvântători, Puffy, un cățeluș maroniu foarte blând, Panteruș, o pisicuță cu blănița tărcată, pe care seara o plimbam pe umeri, iepurași de câmp, pe care-i hrăneam pe furiș cu salata bunicii și mulți alți prieteni dragi care-mi erau alături.
Îmi amintesc cu plăcere de Fulguleț, o caprița cu blăniță albă, moale și ochișori galbeni, blânzi, care îmi asculta cu obediență sfaturile și alături de care uneori adormeam, spre nemulțumirea bunicii care nu vedea cu ochi buni ca un animaluț să intre în casă.
Mirosul de fum si tufănele, casa bunicilor cu animăluțe, sunt amintiri dulci ale unei copilării fericite.
Ce să mai ...ador parfumul dulce al copilăriei și încerc să-i arăt și Aniei toate frumusețile și bucuriile pe care le are ea de oferit!


Dragilor,  în vacanță e timpul ca cei mici să alerge în voie cât e ziua de lungă și să-și facă prieteni noi, să se bucure de compania unor animaluțe minunate!
La ceas de seară, în weekend, vă invit să privim „Cei cinci prieteni fermieri”. Este o comedie hazlie, ale cărei personaje sunt animale. Serialul german va fi difuzat de Boomerang din această lună şi se adresează întregii familii.

Cățelul Paco, iepurașii Kimi și Loona și măgărușul Sören locuiesc împreună într-un hambar confortabil. Într-o noapte furtunoasă, un cacadu, pe nume MC Digga se rătăcește și aterizează în casa lor. Acum trebuie să împartă hambarul cu noul coleg, care are de depănat o mulțime de povești incredibile de prin călătoriile lui în jurul lumii. MC Digga e nedespărțit de smartphone-ul lui, pe care le arată prietenilor săi videoclipuri haioase.
Anke Greifeneder, Senior Executive Producer, Turner Broadcasting System Germania, a vorbit despre soluția tehnică care a dat naştere acestui serial. „Producţia distrează audiența cu aventuri colorate și interesante. Considerăm că este important ca dialogul animalelor să fie autentic și viu şi am realizat acest efect prin tehnica morphing, adică prin animarea mișcării animalelor".
Nu uitați! „Cei cinci prieteni fermieri” poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13.40, la Boomerang.
Dragilor, voi iubiți animăluțele?

Distribuie:

15 comentarii:

  1. Frumos articol, mi-ar fi placut si mie sa am bunici la tara sa merg in vacante, sa ma joc cu animalele din curte..dar n-am avut parte :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine venită informația, pentru copii, părinți, bunici. Mai ales că este vacanță iar protagoniștii, animalele, adorați de copii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca si noi cei mai in varsta am savura cu placere aceasta comedie,cu atat mai multcei mici.Sper sa nu uit maine sa ma uit la tv. mai ales ca este ora cand butonez telecomanda inaintea somnului de frumusete.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, iubim mult animalutele.Cu siguranta e o comedie ce trebuie savurată de întreaga familie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am bunici la tara, dar nu aveau asa multe animale, multe gaini, caine, pisici, rate si porc dar asta cand eram super mica

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu locuiesc la tara, insa nu sunt inconjurata de atatea animalute dragalase. Iepurasi am avut acum cativa ani si i-am adorat.

    RăspundețiȘtergere
  7. De aproape o saptamana a inceput sa se uite si fetita mea pe Boomerang. Sunt curioasa daca ii va placea acest desen

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, noua ne plac animalutele si mai tot timpul sunt inconjurati de ele.

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa ma uit si eu impreuna cu Dragos la acest serial fiindca si noua ne plac animalele: mai ales cateii, pisicile si iepurasii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pare dragutel filmul. Am sa ii sugerez si baietelului meu sa se uite, ca tot ii plac animalutele :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumos. Si baietelul meu urmareste Cei cinci prieteni fermieri desi uneori eu mai uit sa-i dau pe program la ora potrivita.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi am locuit la oras, dar aveam animale si am fost obisnuite cu ele, nepotica mea este fascinata de animale, cred ca i-ar placea mult aceasta eminsiune.

    RăspundețiȘtergere
  13. Copiii mei sunt inebuniti dupa animalute. O sa ne uitam si noi la film, chiar nu l-am vazut pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  14. Catelusul alb il are si fetita mea si e absolut indragostita de el, il ia si il mangaie mereu si chiar a dormit cu el in pat cateva zile cand i l-am cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ohh si cand am gandesc ca voiam sa fiu om mare sa fac ce vreau... mda.. vreau sa fiu din nou copil

    RăspundețiȘtergere