vineri, 1 iunie 2018

Rainbow popcorn, o gustare delicioasă oferită gratuit de Cine Globe, pentru copii de 1 Iunie


Cine Globe lansează o gustare delicioasă în premieră pentru România


După introducerea vinurilor Recaș în meniul de la barul multiplex-ului, produse care pot fi achiziționate indiferent de biletul ales, Cine Globe completează meniul cu o gustare în premieră - Rainbow popcorn, disponibil doar în rețeaua multiplexului. În plus, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, micuții sărbătoriți vor avea ocazia de a degusta în mod gratuit acest nou produs dulce!

Rainbow popcorn este o gustare delicioasă, un desert care le va aduce zâmbetul pe buze atât adulților, cât și copiilor. Astfel, cei care adoră combinația inedită între gustul dulce și cel sărat trebuie să încerce și popcornul colorat, disponibil doar la Cine Globe. Pe lista produselor neconvenționale disponibile la bar se numără diferite sortimente de Jelly Belly sau Crispers.

“Filosofia noastră este să facem toți clienții Cine Globe să se simtă VIP. Tocmai de aceea, pentru a surprinde publicul cinefil, am decis să ne dezvoltăm constant meniul de la bar, cu produse care pot fi găsite doar în rețeaua noastră. În această categorie intră și noul nostru produs – Rainbow popcorn, un desert colorat și vesel, pe placul tuturor. a spus Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Și pentru că Cine Globe se gândește la starea de bine a tuturor clienților, multiplex-ul a pregătit o surpriză atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cei mici vor avea ocazia să testeze gratuit Rainbow Popcorn, iar adulții care-i însoțesc la film vor primi și ei o cutie de popcorn cu sare, din partea casei.




Despre Cine Globe
Cine Globe este un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.
Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.
  

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu