joi, 14 iunie 2018

5 piese cheie care nu pot lipsi din garderoba ta vara aceasta

Exista unele piese vestimentare pe care orice femeie trebuie sa le aiba in dulapul ei. Iti poti organiza garderoba intr-un mod inteligent si anume poti achizitiona haine fiind sigura ca acestea nu se vor demoda peste ani si ca le vei putea purta cu orice ocazie si peste ceva timp, nu doar pentru un sezon. Totusi exista unele piese care sunt nelipsite din garderoba unei femei si pe care le purtam zi de zi.

1. Rochia cu imprimeu floral
Rochia cu imprimeu floral este preferata femeilor. De ce? Pentru ca aceasta ne ofera feminitate, eleganta, dar si delicatete, 3 aspecte fara de care noi nu putem trai. Rochiile cu imprimeu floral sunt in trend si anul acesta si nu se vor demoda prea curand. Din garderoba unei femei nu poate lipsi o astfel de rochie. Pentru ca vara a sosit, acest tip de rochie este cel mai potrivit pentru zilele calduroase deoarece iti ofera confortul de care ai nevoie. „Fiecare femeie are câte un model de rochie care o avantajează. Este bine să fii atentă atunci când vrei să adopți un astfel de outfit, deoarece un imprimeu floral nepotrivit te poate dezavantaja. Alegerea mărimii florilor și contrastul culorilor sunt două aspecte pe care trebuie să te bazezi și la care trebuie să acorzi o atenție specială atunci când vrei să-ți achiziționezi o astfel de rochie”, ne spune Luminița Staicu, designer Hermosa. Poti alege sa porti rochia Brook, de la Hermosa, versatila si plina de farmec poate fi asortata foarte usor cu o pereche de stiletto sau cu sandale si astfel poti obtine o tinuta casual sau de ocazii perfecta.

2. Bluze vaporoase
Pentru ca zilele calduroase pot fi o problema in alegerea tinutei casual potrivite, poti imbina foarte usor un tricou vaporos chic, dar si confortabil cu o fusta midi sau o pereche de pantaloni trei sferturi. Poti alege sa porti tricouri cu imprimeuri florale, cu dungi sau chiar buline oversized si vei obtine astfel o tinuta indrazneata, dar si comoda. „ De cele mai multe ori tricourile vaporoase sunt preferatele femeilor pe timpul verii si au un loc special in garderoba. Datorita faptului ca sunt versatile si pot fi combinate foarte usor cu orice tip de pantalon sau fusta acestea nu se vor demoda niciodata”, ne spune Luminița Staicu, designer Hermosa. Bluza Amalia, de la Hermosa te va ajuta sa ai o tinuta cool care iti va pune in evidenta calitatile feminine si care te va face sa te simti confortabila chiar si intr-o zi calduroasa de vara.

3. Accesorii indraznete
Culorile vii sunt la moda in fiecare vara si se afla printre favoritele femeilor. Asadar daca nu stii cu ce sa-ti accesorizezi tinuta, poti alege o geanta intr-o nuanta deschisa, care va da viata outfitului tau. Geanta este un must-have si cu siguranța nu ai suficiente modele în dressingul tau. Daca inca nu ti-ai achizitionat o geanta colorata trebuie sa o faci, deoarece vara este sezonul destinat acestor tipuri de genti. „ Stim ca accesoriile schimba orice tinuta, iar daca faci alegerea perfecta in ceea ce priveste o geanta, aceasta poate fi piesa de rezistenta din tinuta ta”, ne spune Luminița Staicu, designer Hermosa. Poseta 679, de la Hermosa te poate ajuta sa capeti un look dinamic datorita nuantelor indraznete și combinatiei cromatice perfecta pentru acest sezon.

4. Camasa alba
Este un articol versatil pe care il poti combina foarte usor atat intr-o tinuta casual, cat si office. Camasa alba este un must-have, iar cu siguranta toate femeile o au inclusa in garderoba. Fie ca o porti la birou, la o intalnire de afaceri sau la o iesire cu prietenii, la teatru sau la un garden party, cu o camasa alba ca item principal nu vei putea da gres cu tinuta ta. Poti opta pentru camasa Rely, de la Hermosa care iti va pune feminitatea si eleganta in valoare. Cu ajutorul ei poti obtine un look stylish care va intoarce toate privirile asupra ta.

5. Blugii
Blugii sunt piesa de rezistenta si in acest an. Cand vine vorba despre sezonul cald putem aminti ca se poarta culori deschise de bleu sau poti alege chiar blugii albi. O pereche de blugi poate fi asortata foarte usor cu o camasa, cu un tricou oversized sau de ce nu cu o ie. Acestia iti ofera posibilitatea sa-i adaptezi in functie de stilul pe care tu alegi sa il adopti. Blugii Troia, de la Hermosa pot fi alegerea perfecta pentru aceasta vara si pot fi asortati foarte usor cu una dintre piesele prezentate mai sus.

Hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Va invit sa descoperiti si alte produse in acest articol.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu