marți, 16 mai 2017

Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera

Buna dragilor,
De aceasta data, sotul meu a fost norocos si a fost acceptat in campania de testare BUZZStore si Schwarzkopf, asa ca a primit setul BUSchauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera sampon 250ml si balsam 200ml.
Coletul frumos amabalat si foarte parfumat a fost primit cu bucurie de intreaga familie si ne-am strans cu nerabdare in jurul lui. Am citit impreuna ghidul de BUZZ si ne-am rasfatat simturile cu mirosul de lavanda. Atat samponul cat si balsamul, nu contin niciun fel de siliconi sau coloranti artificiali, au esente de origine 100% naturala, sunt testate dermatologic, fiind blande cu pielea capului. Este important de asemenea ca au un pH neutru, astfel curata profund dar totodata il protejeaza.

Sotul e fost cel care a fost cel mai curios si a trecut imediat la testare pentru a sesiza efectele combinatiei dintre aloe vera si ulei de masline. A fost multumit de efecte pentru ca a observat o schimbare, aceasta combinatie reda stralucire intensa si fermitate firului de par. A continuat sa utilizeze ambele produse si a devenit un fan declarat al lor.
Pentru ca sunt o fire foarte curioasa, nu am ratat ocazia si le-am incercat si eu pe ambele. Combinatia era ceea ce aveam eu nevoie pentru ca ma vopsesc foarte des si parul capata o nedorita fragilitate.
In primul rand, am fost impresionata de parfumul placut, de spuma care se intidea cu repeziciune peste firele mele de par rebele. Pentru ca mi-a placut, am pastrat spuma mai mult timp si am reaplicat samponul dupa prima limpezire. Parul s-a curatat de impuritati si a devenit stralucitor dar vroiam ceva mai mult, o hidratare intensa care sa fie vizibila de la radacina pana la varfuri si de aceea am aplicat balsamul si am un usor masaj al scalpului. Am limpezit cu apa din abundenta si parul a primit portia de revigorare, volumul fiind unul impresionant.
Pentru de multe ori pozele spun cat o mie de cuvinte, e timpul sa vedeti parul dupa utilizarea samponului si balsamului Schauma Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera.

Pentru ca noua ne-au placut va invitam si pe voi sa le incercati si nu uitati ca asteptam cu interes impresiile dupa testare.
Kises!
Distribuie:

8 comentarii:

  1. Ma bucur ca ti-a placut, nu am mai incercat nimic in ultimul timp de la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt putin conservatoare in ce priveste samponul. Nu prea imi place sa fac teste. Ajung usor sa fac matreata si asa ca prefer sa folosesc doar samponul pe care il stiu de ani buni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Schauma avem si noi. Este samponul folosit de sot. Insa nu avem aceste produse. O sa le caut ca sa ii fac o surpriza sotului meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi se pare ca i-a dat parului tau mai mult volum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate sampoanele care ofera volum sa vina la mine. Daca ofera volum, m-a cucerit pe viata, il voi incerca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ultima poza e preferata mea! Ai iesit foarte bine! Si eu folosesc acest sampon si nu ma pot desparti de el ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. De la Schauma am folosit de-a lungul anilor cateva sampoane, dar de cativa ani nu si as fi curioasa cum mai sunt sampoanele la ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut ca produselee Schauma sunt foarte laudate si le voi incerca si eu. Nu am mai folosit de foarte mult timp prouse Schauma

    RăspundețiȘtergere