vineri, 3 februarie 2017

F5Auto Service, servicii de calitate la preturi corecte


In zilele noastre, masina e o necesitate, in alergatura cotidiana e principalul nostru aliat si de aceea atunci cautam solutii pentru  o intretinere fiabila. Daca circulam mult si mai ales pe drumuri grele, cu denivelari si gropi, atunci e important sa verificam periodic masina la un service cu servicii de calitate care insa sa nu ne lase cu buzuarul gol. Si acum, ca se apropie cu pasi zapada, este momentul sa tragi o fuga la un service auto ca sa verifici cateva puncte esentiale, pentru a te asigura ca urmeaza sa treci prin iarna linistit si lipsit de probleme.

Un astfel de service auto gasiti in  Bucuresti, sectorul 3, se numeste la F5Auto Service (f5auto.ro);  service pentru revizii si verificari periodice ori pentru interventii mult mai complexe determinate de incidente in trafic sau defectiuni.  Aici poti urmari in timp real reparatiile care se efectueaza pentru ca atelierele sunt dotate cu camera video.  E de asemenea important ca la acesta firma poti verifica pretul manoperei si a poti alege piesele potrivite din gama variata de producatori.  

Iarna, la -30 de grade, revizia masinii este esentiala, sunt o multime de detalii de care depind functionarea optima a ei. De exemplu, lichidul de racire: trebuie verificat cu un instrument special care iti spune daca antigelul mai are concentratia optima pentru a nu ingheta. Mai mult, nivelul prea scazut al acestuia din vasul de expansiune indica faptul ca mai trebuie suplimentat cu o anumita cantitate, astfel incat volumul lichidului din circuit sa fie optim pentru racirea eficienta a motorului. Tot sub capota mai trebuie verificat nivelul uleiului din motor, lichidul pentru spalat parbrizul ,sa fie neaparat de iarna, acumulatorul sa fie in stare buna si sa tina curent, circuitul de incarcare al acestuia sa functioneze in parametri. In acest service se pot verifica chiar placutele de frana si bujiile daca autoturismul este mai vechi. Totodata, se asigura reglarea geometriei directiei, schimbarea kit-ului de distributie, a celui de ambreaj, a curelelor de transmisie. Constatarea se face rapid si la final primesti un deviz cu eventualele probleme intalnite, daca e cazul.
Important de retinut este faptul ca acest service auto sector 3 Bucuresti, asigura o gama variata de serivicii de calitate, intr-un timp foarte scurt si la preturi corecte.
Dragilor, voi cum v-ati pregatit masina pentru iarna?
Distribuie:

13 comentarii:

  1. Chiar cautam un service auto de calitate cu preturi decente, insa nimeni nu a stiut sa-mi recomande. Multumesc, voi apela cu incredere!

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine de stiut la nevoie, eu mi-am pregatit masina de iarna inca de la sfarsitul toamnei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi de informatie, sper sa nu ma lase masina in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multe informatii folositoare. Daca voi avea probleme cu masina cand ajung in Bucuresti stiu la cine sa apelez

    RăspundețiȘtergere
  5. Este foarte greu sa gasesti un service auto bun. Siguranta noastra si a masinii noastre este cea mai importanta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Unchiul meu merge la acest service si este foarte multumit de serviciile oferite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte important sa ai un service bun pentru masina ta!

    RăspundețiȘtergere
  8. informatii folositoare, eu nu ma ocup cu asa ceva dar este bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai am descoperit si noi la masina o defectiune! Se lasa cu service!

    RăspundețiȘtergere