marți, 7 februarie 2017

Asia si frumusetea

Folosit preponderent in alimentatia asiaticilor, orezul are proprietati recunoscute la nivel international si in domeniul frumusetii.
Printre cele mai importante calitati ale extractului de orez se afla efectul de antiimbatranire, aceasta fiind o explicatie pentru tenul impecabil al femeilor din Asia. Cercetarile au demonstrat ca extractul de orez, are proprietati care ajuta la calmarea iritatiilor pielii. Alaturi de extractul de ginseng, cel de orez chinezesc are proprietati de tonifiere si stimulare, gratie carora tenul este vitalizat si isi recapata luminozitatea
 Un alt ingredient din industria de beauty din Asia este extractul de banana, folosit de foarte multe produse cosmetice. Pe langa mirosul apetisant, crema de maini cu extract de banane, contine proteine din lapte, cae hramesc pielea si o fac catifelata.
Ceaiul verde este la loc de cinste in Japonia, pe langa faptul ca este baut zilnic pentru efectul lui detoxifiant, se afla printre ingredientele cel mai des intalnite in tratamentele cosmetice. Uleiul de ceai verde este cunoscut din vremuri stravechi pentru ca hidrateaza, revigoreaza pielea, mentine elasticitatea, ajutand la formarea colagenului, este bogat in acizi Omega 3 si Omega 6 si are efect antiimbtranire.


Distribuie:

Un comentariu: