joi, 17 noiembrie 2016

Preturi mici la pantofi stiletto

Buna dragilor,
Urmeaza o perioada plina de evenimente fericite, sarbatorile de iarna cu ale ele petreceri stau la panda si musai trebuie sa scoatem din sifonier tinutele elegante, care ne vor aduce admiratia celor din jur.


Pentru petrecerile din sezonul rece, avem nevoie de o pereche de pantofi cu toc cu imprimeu floral multicolor, care confera un farmec deosebit oricarei tinute.

 Va propun o perche de pantofi stiletto, care cu siguranta sunt printre preferatii vedetelor, pentru covorul rosu sau intalniri oficiale, tocmai pentru ca sunt atat de usor de asortat si foarte rafinati. Foarte important este faptul ca ei pot fii purtati  in orice sezon atat la birou cat la o cina romantica. 
Confectionati din piele, sunt foarte utili si probabil ca nu se vor demoda niciodata. Acesti pantofi vin tocmai din Brazilia, poate de aceea au aceasta nota vesela, placuta, atractiva si confortabila. 
Pentru ca nimic nu completeaza mai bine o tinuta mea de petrecere, decat aceasta pereche de pantofi superbi, eu deja i-am pus in cosul de cumparaturi si numar orele care au mai ramas pana la inceperea campaniei intitulate „Eclipsa de prețuri” de pe site-ul ZorileStore.ro. Important de retinut ca Black Friday din acest an incepe pe 18 noiembrie si va aduce reduceri de pana la 60% la toate categoriile de produse de pe site.
Dragilor, voi ce cumparati de acest Black Friday?


Distribuie:

10 comentarii:

  1. adorabili, dar nu prea mai pot, ii admir doar :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mult îmi plac stilul acesta de pantofi! Iar tu ne-ai arătat un model superb!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbi pantofii. Eu caut niste cizmulite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador acesti pantofi cu imprimeu floral ca si gentile. Pacat ca nu mai pot merge cu astfel de tocuri, mi-am pierdut exercitiul, si mai sunt si ametelile pe care le am incat nici curaj nu as avea.

    RăspundețiȘtergere
  5. E imi doresc sa gasesc niste cadouri pentru fetita mea si restul copiilor pe care trebuie sa ii bucur si mi-as mai dori o pereche de UGG-uri

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai spus cumva preturi mici!?
    Si eu spun : Prezent! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiind o persoana inalta, nu prea port tocuri. Dar sunt foarte frumosi pantofii.

    RăspundețiȘtergere