luni, 6 aprilie 2015

Primavara vine cu pantofi la moda 2015 Mopiel

Buna dragilor,

Primavara inseamna pentru mine nu numai bucuria regasirii bogatiei de culori in natura, ci si diversitatea de culorilor din outfiturile prezente in  garderoba mea. Asta ..., poate si pentru ca prenumele meu provine de la o floare, asa ca ador tot ce tine de aceasta: culoare, aspect, miros. Instinctiv, caut imprimeurile florale si nu ma pot abtine sa nu le admir si sa le colectionez.
Cu putin timp in urma, am participat la evenimentul de lansare a colectiei primavara-vara a unei vestite firme spaniole de incaltaminte si accesorii, si  am ramas profund impresionata de culorile calde pastelate si imprimeurile florale cu nota indrazneata care redau prospetime oricarei garderobe.
De curand, am regasit aceeasi calitate si un design deosebit de inspiratie ruseasca prezent la o firma romaneasca din Ramanicul Sarat care produce modele superbe la preturi accesibile si astfel am decis sa aleg pantofi de dama Mopiel.
Am observat ca pantofii si ghetutele din colectia de primavara-vara de la Mopiel se adreseaza femeilor moderne care-si doresc sa iasa din tipare, care indraznesc sa poate culori vii care sa atraga atentia. Ei bine, mie nu-mi place anonimatul, prefer sa fiu in centrul atentiei si sa fiu admirata asa ca am vazut pantofi de dama confectionati cu piele naturala si lacuita cu motiv traditional pe care doresc neaparat sa-i cumpar, precum si o pereche de ghete confectionate din piele naturala captusita cu piele si prevazuta cu fermoar in interior.

Am o tinuta gata pregatita care asteapta piesa de rezistenta care sa-i ofere unicitate si eleganta, tinuta pe care sa o port la birou dar si la plimbarile saptamanale cu prietenele mele. 

De acum hainutele mele vor capata culoare si stralucire gratie asocierii cu incaltamintea cu imprimeu floral marca Mopiel.
Ceva cu totul special am gasit pe incaltaminte on line Mopiel si anume o pereche de pantofi barbatesti bicolori, confectionati din piele naturala, o combinatie unica de culori, eleganti, comozi si usor de asortat la orice tinuta. Acesti pantofi reprezinta un cadou perfect pentru barbatii rafinati care stiu sa aprecieze valoarea lor.

Daca va doriti o pereche de incaltaminte apreciata la nivel international (cel mai mare targ de incaltaminte din Milano), dar care au preturi accesibile noua romanilor atunci va invit sa vizitati site-ul Mopiel si pagina lor de facebook.
Am un pont pentru voi: in fiecare zi de miercuri, la o comanda de peste 200 de lei, livrarea este gratuita. 
De curand, am vazut un film coreean si acolo eroina principala primea cadou o pereche de pantofi superbi de la un designer celebru dar si un sfat: "pastreaza bine acesti pantofi pentru ca ei iti vor deschide multe usi". Si asa a fost. ...Viata ei s-a schimbat radical urmand un curs minunat.

Dragilor, voi ce ati ales de pe incaltaminte on-line Mopiel?
Distribuie:

23 de comentarii:

  1. Pantofii cei rosii sunt minunati... vai, m-am indragostit de ei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un pantof frumos si de calitate da stil si personalitate unei intregi tinute.
    Mopiel prezinta colectii noi de incaltaminte, modele in trend pentru toate varstele, la preturi accesibile. Incaltamintea este produs 100% romanesc, in fabrica Mopiel din Ramnicu Sarat, de unde este distribuita in magazinele din reteaua nationala.Sa promovam produsele romanesti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine Nicoleta, trebuie sa promovam produsele romanesti de calitate.

      Ștergere
  3. Comod si practic pt plimbarile lungi dar si elegante ,pentru evenimente.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte draguti pantofii rosii si cred ca sunt si extrem de comozi. Mi-ar placea sa am o pereche

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sistemul de comanda e foarte usor si sa stii ca au si reduceri in aceasta perioada.

      Ștergere
  5. Superbi cei rosii..de fapt toate modelele Mopiel sunt fff frumoase,la preturi accesibile,in trend.. bravo Ramona .multumim pt articol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana scrie iepurasului sa mearga in vizita pe panfofi de dama Mopiel pentru ca deja ai ales un cadou superb.

      Ștergere
  6. Magazinul online Mopiel e plin de incaltaminte unica si frumoasa, carora e imposibil sa le rezisti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pantofiorii rosii sunt superbi!!!!!!O sa imi fac un cadou pentru sarbatori.II voi comanda de pe magazinul online Mopiel!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O alegere perfecta Mihaela, iti recomand sa faci si sotului o bucurie acum de sarbatori.

      Ștergere
  8. Superbe modele, chiar imi plac.
    Sunt moderne, aparte si te scot din anonimat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pantofii de dama Mopiel, sunt cei mai buni pantofi, cu modele superbe si unicate

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt minunati , mi-au placut enorm acestea pantofi de dama Mopiel , niste modele superbe si culoarea rosie o ador !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.incaltaminte-mopiel.ro/produse/gheata-dama-7/ M-am îndrăgostit de aceste ghete. Sunt încântată ca am descoperit acest site cu produse de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Minunate produse, datorita acestiui articol am aflat de magazin, multumim

    RăspundețiȘtergere
  13. Superbe modele..aici gasim incaltaminte dama Mopiel in trend,deosebite..multumim Ramona

    RăspundețiȘtergere
  14. Pantofii de dana Mopiel sunt ideali pentru aceasta primavara!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am trecut pe lista incaltamintea de dama Mopiel, au modele deosebite!

    RăspundețiȘtergere