duminică, 26 aprilie 2015

Copilul din mine s-a bucurat sa-l vada pe Mickey Mouse

Bun dragilor,
Azi am fost cu pitica la Sala Palatului pentru a-l intalni pe Mickey Mouse si prietenii sai. 

La ora 10.30 am ajuns la locatie si ne-au intampinat in parcare iepurasii dragalasi de le Nesquiq care ne invitau la poze si la standul de activitati special amenajat in foaier. 
Ania adora sa coloreze, asa ca a colorat aici doi iepurasi.
Am ajuns in sala si era aproape plina de prichindei care alergau si tipau emotionati de mult asteptata intalnire cu prietenii Disney. Eram gata sa-l intalnim pe Mickey Mouse si celelalte 25 de personaje indragite din desenele animate.
Deodata, luminile s-au stins si, in ritm antrenant, au aparut intr-un joc de lumina Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Goofy.

Rand pe rand, Mickey ne-a prezentat prietenii sai si am fost transpusi spre o lume miraculoasa in ritmuri de hip-hop si acrobatii spectaculoase. 
Astfel, au aparut din poveste Aladin si Duhul magic intr-o feerie de lumini, urmat de covorul zburator, dar si fermecatoarea Jasmine. Aladin s-a transformat, rand pe rand, dintr-un om sarac intr-un print fermecator gata sa-si cucereasca printesa.


Am intrat sub magia apei si dupa ce am cautat-o pe Minnie in scoica magica, ne-am intalnit cu Buzz si Ariel, Sebastian si prietenii lor pentru o serie de miscari pe ritmuri reggae. 





Prietenii au dansat alături de Woody, Buzz şi Jessie care ne-au aratat cele mai amuzante ritmuri boggie în stil rodeo. Am fost asaltati de baloane uriase care s-au plimbat printre noi, atragand zambetele copiilor.

In final ne-am luat la revedere de la toti eroi Disney intr-un minunat joc de lumin, sunete si confeti.

Noua ne-a placut spectacolul, voi il iubiti pe Mickey?
Distribuie:

4 comentarii:

  1. Este cel mai iubit personaj de desene animate, doar conturul urechilor e de ajuns pentru a fi recunoscut de orice copil, dar si adult, din intreaga lume pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca Ania a fost emotionata,fericita. bravo..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos...un adevarat spectacol, la care si noi cei mari ne bucuram!!!!

    RăspundețiȘtergere