miercuri, 9 ianuarie 2019

DIGEX Forte – ca să nu-ţi pice greu


Crăciun, Revelion, nunţi, botezuri, prânzul la birou în grabă, grătar la prieteni... în general toate aceste momente se lasă cu o digestie îngreunată. Fie ai mâncat prea repede, fie ai mâncat mai mult decât trebuia sau în combinaţii “periculoase”, rezultatul e acelaşi: indigestia.
Dacă mai punem la socoteală şi excesele pe care le facem uneori după o perioadă de post sau regim, e grav: ne simţim balonaţi, avem dureri şi crampe abdominale, senzaţie de preaplin, eructaţii, arsuri la stomac sau chiar greaţă. Acestea sunt simptomele unei indigestii.


Oricât de ponderaţi am fi, cu toţii avem momente în care facem greşeli şi mâncăm „dezordonat”, prea mult sau facem amestecuri alimentare nepotrivite. În aceste zile DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV reprezintă soluția perfectă pentru digestie.

Cu un complex de 9 enzime digestive, bilă bovină și ghimbir – ingrediente 100% naturale într-o combinație inovatoare, acest supliment alimentar combate eficient indigestia după mese copioase, fiind un aliat de nădejde în timpul sărbătorilor sau al altor evenimente.

Printre factorii de risc pentru indigestie se numără şi programul neregulat al meselor; mâncatul „pe fugă”, fără a mesteca suficient alimentele; consumul mâncărurilor picante, grase; consumul de alcool, cafea sau băuturi carbogazoase în timpul mesei; cantitate insuficientă de enzime digestive secretate în organism (secreția de enzime digestive scade odată cu înaintarea în vârstă și după afecțiuni gastrointestinale), schimbarea bruscă a modului de alimentație (intrarea in post) sau chiar stresul.

DIGEX® FORTE asigură o digestie completă în cazul exceselor alimentare, permite digestia unei largi varietăți de alimente, precum și a mâncărurilor ce asociază alimentele proteice cu sursele de carbohidrați și lipide.

Enzimele digestive rup legăturile chimice ale carbohidraților, proteinelor, grăsimilor animale și vegetale, celulozei (fibră insolubilă ce se găsește în fructe, legume, cereale) etc, până la stadiul de molecule simple ce pot fi uşor asimilate de organism (nutrienți pe care organismul îi poate folosi în procesele metabolice), îmbunătățind astfel digestia acestor compuși alimentari.

Extractul de bilă bovină ajută la resorbţia lipidelor şi vitaminelor liposolubile. De asemenea, stimulează activitatea enzimelor intestinale şi pancreatice implicate în procesul de digestie al grăsimilor.

Acţiunea digestivă este completată de extractul de ghimbir care stimulează digestia şi contribuie la reducerea balonării şi la eliminarea gazelor intestinale. În acelaşi timp reduce senzaţia de greaţă ce apare în timpul indigestiei.

DIGEX FORTE SUPER DIGESTIV conține enzime digestive 100% naturale și extracte concentrate de bilă bovină și ghimbir, fiind destinat îmbunătățirii digestiei și având formule special concepute pentru diferite tipuri de alimentație. Produsul se prezintă sub formă de capsule gastrorezistente care se desfac acolo unde este nevoie de enzime digestive, adică în intestin, nu în stomac.

Pentru a afla mai multe informaţii despre DIGEX FORTE SUPER DIGESTIV, accesaţi https://cetipicagreu.ro/.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu