marți, 16 octombrie 2018

ZAREA 7 Stele, istoria ce merită povestită


De o culoare ambră aurie, ZAREA 7 Stele este o băutură echilibrată cu un gust delicat, dar complex, cu finish prelungit, ce captează atenţia celor mai exigenţi cunoscători.

ZAREA 7 Stele este licoarea creată de un producător cu un secol de tradiţie şi cu o istorie ce poate fi oricând subiectul unei conversaţii spumoase între prieteni. Povestea acestei băuturi pe bază de distilat de vin învechit în butoaie de stejar este foarte interesantă. În anii 50 cele mai nobile băuturi se realizau la secţia ZAREA 5, secţia de Coniacuri de calitate superioară” în care adevăraţi maeştri ai gustului înfrăţeau distilatul, alcoolul şi maceratele naturale, desăvârşindu-şi talentele în arta băuturilor distilate. Zarea, Dunărea şi Tomis sunt doar câteva dintre brandurile realizate în crama ZAREA, branduri medaliate în cadrul competiţiilor internaţionale.
Tradiţia de producător de băuturi spirtoase de înaltă calitate este recunoscută şi azi, când consumatorii români au votat  ZAREA ca fiind Nr.1 în ceea ce privește Calitatea în categoria Băuturilor Spirtoase conform studiului de piața QUDAL – QUality meDAL realizat de ICERTIAS în România. 

ZAREA 7 Stele este o băutură românească cu tradiţie, fină şi sofisticată. Această experienţă a gustului şi a mirosului e ideală pentru a fi împărtăşită cu prietenii la masa de sărbători, alături de poveşti despre alte vremuri sau veşti proaspete despre ultimele realizări.
ZAREA 7 Stele se găseşte într-o sticlă cu prezentare premium, în litraje de 0,5L, 0,7L sau într-o cutie elegantă, gata pentru a fi oferită cadou, ZAREA Connaisseur cu 2 pahare elegante.
___________________________________________________________
Compania ZAREA reprezintă expresia tradiției și experienței în vinuri spumante şi băuturi distilate produse în România. ZAREA este cea mai inovatoare şi mai dinamică companie românească din segment.
Mai multe informații pe site-ul oficial: www.zarea.ro, dar și pe rețelele sociale: www.facebook.com/zarearomania și www.instagram.com/zarearomania
#ZAREA #Brandy #PREMIUM #distilat #spirit

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu