sâmbătă, 20 octombrie 2018

Coborâm la prima, în regia lui Tedy NeculaFilm Type: Fiction
Genres Drama, Inspirational
Runtime: 84 minutes
Completion Date: April 2018
Production Budget: 110,000 USD
Country of Origin: Romania
Film Language: Romanian
Shooting Format: 4k, Sony Cinealta
Aspect Ratio:16:9
Film Color: Color

Un metrou se oprește între stații, în dimineața de după incendiul din clubul Colectiv. Fiecare în drumul său, călătorii sunt împreună și încep să interacționeze. 

Suntem străini până când ceva ne aduce împreună. Dacă ne deschidem, observăm că avem ce împartăși cu cei din jurul nostru. La finalul călătoriei, la următoarea stație, fiecare iese modificat, în felul său. Suntem unii langa alții în lume, așa cum suntem și într-un vagon de metrou.
Preconcepțiile cad atunci când ne dăm voie să vedem dincolo de aparențe. Personajele din metrou au povești de viață diverse, completând parcă destinele celorlalți. Un preot ascuns, un pușcăriaș proaspăt eliberat, o asistentă medicală, o tânără însarcinată, trei studenți, un cuplu de bătrâni, o pereche de părinți îndurerați de dispariția fiului lor, trei tipi gălagioși, un dansator gay si vreo două moldovence. Ce iese când descoperim poveștile celor pe lângă care trecem zi de zi?
"Este o poveste inspirațională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou așa cum suntem și în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificație specială pentru unii. " - regizorul Tedy Necula
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu