vineri, 20 iulie 2018

Pressure Down de la Ayurmed

Buna dragilor,
Va amintiti de Ayurmed?
Eu am testat o parte din produsele lor si am acceptat invitatia de a participa la campania de testare a produsului Pressure Down de la Ayurmed.
Ce este Pressure Down?
Suplimentul alimentar PRESSURE DOWN, contine plante medicinale ayurvedice care contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale sanatoase, factor important in mentinerea sanatatii sistemului cardio-vascular, de asemenea contribuie la mentinerea sanatatii si a functionarii normale a inimii prin cresterea puterii de contractie, a randamentului muschiului cardiac, normalizarea ritmului batailor inimii, asigurand astfel o tensiune normala. Contribuie la o circulatie sanatoasa si la o tensiune arteriala in limite normale prin mentinerea elasticitatii si structurii vaselor de sange.
Ce contine Pressure Down?
  • Withania somnifera (Ginseng-indian) -contribuie la tonifierea generala si la obtinerea de performante fizice si mentale normale in conditii de stres si oboseala, incetineste imbatranirea. Este neuroprotector, fortifica structurile nervoase, imbunatateste concentrarea si memoria prin mentinerea structurii neuronilor, sinapselor si neurotransmitatorilor. Sustine functia cardiaca prin cresterea fortei de contractie si mentinerea tensiunii arteriale in limite normale. Induce starea de relaxare, reduce stresul psihic care poate declansa hipertensiune arteriala, insomnie, oboseala, cresterea glicemiei si colesterolului, slabirea musculaturii, imbatranirea prematura. Sustine sistemul imunitar si sistemul antioxidant endogen, crescand rezistenta si capacitatea organismul de adaptare la conditiile de mediu.

  • Allium sativum (Usturoi) - sustine normalizarea tensiunii arteriale prin efectul vasodilatator si prin cresterea eliminarii apei din organism, contribuie la eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) si la revigorarea sistemul imunitar. Imbunatateste profilul lipidic din sange si intareste potentialul antioxidant sanguin. Reduce durerile artritice fiind un bun antiinflamator.

  • Tribulus terrestris (Coltii-babei) - sustine circulatia sanguina, scade tensiunea arteriala si este protector cardiac si coronarian. Reduce concentratia lipidelor serice. Este un diuretic eficient, scazand retentia de lichide.

  • Leptadenia reticulata (Jivanti) - este un tonic general, antimicrobian si antifungic. 
Cum se administreaza?
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la o ora dupa mesele principale, timp de minim o luna.
Eu va recomand sa intrebati medicul curant inainte de utilizarea oricarui medicament.
Impresii dupa testare
Mama are probleme cardiovasculare si de cativa ani urmeaza un tratament pentru aceste afectiuni. 
A fost dornica sa incerce si acest produs de la Ayurmed si dupa ce a primit aprobarea medicului pentru a suplimenta tratamentul cu Pressure Down, a inceput administrarea unei tablete pe zi. Poate pentru ca doza a fost foarte mica, timpul prea scurt, nu au aparut efecte imediate vizibile insa ea continua tratamentul cu incredere.
Multa sanatate dragilor!
  
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu