vineri, 20 iulie 2018

Gommage si masca nutritiva de la abinutele Apidava

Caut sa pastrez cat pot de mult tineretea tenului, nu e deloc usor mai ales ca traiesc intr-un mediu foarte poluat iar pielea e agresata constant de soare, praf, fum si multi alti factori nocivi.
Caut cu speranta ajutor de la natura si uneori o gasesc in recipente mici: Apidava Cosmetic Line

Gommage cu miere, argila si extract din samburi de masline

Ingrediente: miere, argila, ulei de jojoba, ulei din samburi de masline
Utilizare: se aplica pe pielea usor umezita, in strat subtire, evitand zona ochilor, masand usor timp de 2-3 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.
Rezultate dupa utilizare
Impuritatile au disparut, ofera tenului o exfoliere blanda, continutul de miere si ulei de jojoba si ulei de masline  o portie de energie imi hidrateaza intens pielea si imi confera o stralucire de indiviat.
Inlocuieste cu succes orice alta crema hidratanta si nu va recomand sa utilizati vreuna imediat dupa gomaj.

Masca nutritiva de fata cu miere, argila si laptisor de matca (Masca Cleopatra)

Ingrediente: miere, laptisor de matca, ulei din samburi de struguri si vitamina E
Utilizare: masca se aplica pe fata, gat si decolteu, in strat mai gros si se lasa sa actioneze timp de 10 minute dupa care se indeparteaza cu apa calduta.
Inspirata dupa o reteta a legendarei regine Cleopatra, care folosea mierea si argila pentru a avea un ten luminos, aceasta masca nutritiva are in plus o combinatie de uleiuri si vitamine care hranesc pielea in mod natural si lupta impotriva ridurilor.
Rezultate dupa utilizare
Am folosit-o atat pe fata cat si pe decolteu, pielea a primit o doza puternica de energie. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima utilizare, o usoara catifelare se simte la atingere. Inca mai am riduri fine, nu au disparut dar sper sa scap de ele in curand.
Aceste creme sunt potrivite doar tenurilor mature, uscate, pentru ca au o textura intens hidratanta cu un continut bogat de uleiuri.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu