sâmbătă, 23 iunie 2018

Gillette Venus Breeze pentru un epilat rapid

In ziua de azi, singurul standard admis pentru propria imagine este apropierea de perfectiune. Iar asta include o piele neteda, catifelata, stralucitoare si fara par, pe tot corpul. Problema e cum putem obtine acest lucru, repede, fara efort, fara durere, fara costuri exagerate. 
Eu va propun o solutie testata si care in cazul meu s-a dovedit eficienta: aparatul de ras pentru femei Gillette Venus Breeze.
Aluneca perfect, taie cu precizie firele de par, hidrateaza pielea si lasa un parfum dulce placut.
Eu folosesc acest aparat de doua saptamani, recunosc ca este metoda cea mai facila de indepartare a firelor de par nedorite cu costuri reduse. Cele 3 lame, prind si taie cu precizie firele de par, iar cele doua benzi lubrifiante confera  efect reconfortant.

Datorita capatului rotunjit care se adaptează contururilor din zonele greu accesibile, epilatul devine mult mai simplu, practic in douar cateva minute firele de par dispar iar in urma ramane o piele fina, catifelata.
Are un design elegant, se poate lua chiar si in bagajul de vacanta pentru ca este mic si nu ocupa mult spatiu.  Inca nu stiu in cat timp se termina gelul de pe cele doua benzi hidratante, dar sper sa tina cat mai mult. Oricum pentru mine, acest aparat reprezinta o surpriza foarte placuta si cred ca raportul pret-calitate este unul excelent.
Sa vina vacantaaaaaaa!

Distribuie:

10 comentarii:

  1. Am mai vazut acest aparat de ras pentru femei si recunosc ca m-a tentat. Cu siguranta il voi achizitiona si eu, este foarte la indemana oricui atunci si observ ca si rezultatele sunt pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu folosesc acest aparat si Imi place la nebunie!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit pentru prima data lama de ras si a fost o surpriza placuta gelul din capul aparatului, el face treaba mai usoara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma rasfat cu aceste produse si trebuie sa recunosc ca ma inteleg foarte bine cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu prefer aparatul de ras pentru ca e o metoda rapida de epilare si rabdarea nu e punctul meu forte. In plus aparatele de ras Venus lasa pielea hidratata si catifelata dupa epilare datorita benzilor lubrifiante.

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunosc ca nu apelez foarte des la aparatul de ras dar in caz de urgenta e binevenit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu ma rad pe picioare de cand eram pustoaica iar de niste ani am un aparat Gilette pentru femei. Foarte buna marca!

    RăspundețiȘtergere
  8. De cele mai multe ori folosesc epilatorul dar cand sunt pe graba sau in urgenta folosesc si bicul.Asta de va Venus e unuld in preferatele mele

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu folosesc tot lama. Neaparat vreau si eu un aparat Gillete. Al meu e cam vechi si trebuie schimbat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte bun aparatul Gillete, se pare. Il voi cauta si eu in magazine. Nu folosesc aparate de ras, dar in caz de urgenta e binevenit.

    RăspundețiȘtergere