miercuri, 2 mai 2018

5 Tips & Tricks pentru un dormitor sofisticat

Un dormitor sofisticat este unul care arata elegant, rafinat si atragator. Planificarea atenta prin combinarea adecvata a stilurilor traditionale si moderne poate ajuta la obtinerea unor rezultate sofisticate. Crearea unui dormitor sofisticat nu trebuie sa fie consumatoare de timp sau extrem de costisitoare, insa cu putina planificare dormitorul va iesi exact asa cum ti-ai propus. Indiferent daca aveti nevoie sa va transformati dormitorul conjugal, dormitorul oaspetilor sau dormitorul copiilor, acest lucru nu trebuie sa fie complicat.


Arhitectii SiPro, furnizorii de mobilier romanesc din 1994, iti ofera 5 sfaturi de top care te vor ajuta sa oferi dormitorului un aspect sofisticat.

1. Inspira-te din locuri diferite

In timp ce ai putea crede ca esti sigur de cum vrei sa arate in final dormitorul tau, este mult mai util sa cauti inspiratie si in alte locuri. Exista o multime de reviste de design precum si site-uri sau blog-uri dedicate decorarii interioare unde poti cauta idei de amenajare pentru spatiul tau. Mixeaza idei diferite in functie de particularitatile dormitorului tau – lumina, asezare, dimensiune.

2. Decide ce culori doresti in camera

Cand vine vorba de selectarea culorilor, trebuie sa te asiguri ca ceea ce alegi se potriveste cu orice altceva in camera, cat si in ansamblul casei. Desigur, cel mai bine ar fi sa optezi pentru culori care sa linisteasca starea de spirit, iar culorile calme dau intotdeauna rezultate uimitoare. Aerul sofisticat este dat si de culori pastelate cat si neutre, precum bej, bleu sau roz.

3. Alege un tapet care sa se potriveasca cu culorile camerei

Tapetul ofera dormitorului un aer elegant si sofisticat, dar alegerea acestuia este un pas important si necesita timp si grija. Poti schimba aspectul dormitorului extrem de repede prin aplicarea unui tapet cu motive interesante, linii fine, forme geometrice sau chiar in teme marine, cu plaje sau palmieri! Indiferent ce preferi, asigura-te ca tapetul sa potriveste cu culorile alese pentru mobila si restul peretilor si nu uita ca va ramane pe perete pentru o perioada indelungata de timp!

Daca nu doresti tapet pe pereti poti opta pentru o tablie tapitata a patului, care sa aduca culoare si un plus de stil casei tale. Paturile tapitate au marele merit de a oferi spatiului accente luxuriante prin modelul tapiteriei alese. Opteaza pentru un dormitor SiPro cu tablie tapitata in culoarea bej auriu, in stilul vintage. Poti completa design-ul dormitorului tau cu noptiere minimaliste, ca cele din imagine.

4. Alege accesorii de dormitor care sa completeze peisajul dormitorului tau

Este esential sa ramai in stilul ales, pentru a crea designul dorit in temapentru care ai optat. Alege lenjeria de pat si alte accesorii in ton cu cu dormitorul tau, pentru a obtine un aspect unitar.

Opteaza pentru cateva piese de efect, care sa dea dormitorului tau un aer studiat. Taburetii de dormitor, fotoliile sau bancutele cu tapiterie in culori tari sunt perfecte pentru accesorizarea dormitorului rapid si fara costuri uriase. Alege piese de mobilier cu accente luxuriante si stralucitoare, care se combina bine intre ele.

Taburetii cu tapiterie din catifea sau stofa tratata de la SiPro sunt extrem de eleganti si confortabili in timp ce schimba rapid aranjarea oricarui dormitor. Ii poti alege in acceasi culoare cu draperiile, tablia patului sau tapetul de pe perete.

5. Adauga elemente care se potrivesc stilului ales pentru dormitor

Exista elemente pe care le poti amplasa in dormitor, care ar putea sa se incadreze in stilul si tema camerei. Poti utiliza fotografii, oglinzi, plante sau lumanari pentru a crea un aspect sofisticat. Ai grija sa nu incarci prea mult dormitorul, acest lucru nu te ajuta sa te relaxezi si sa iti acorzi spatiul de care ai nevoie.

Daca nu exista foarte mult spatiu pentru obiecte de decor, transforma dressing-ul in cel mai frumos obiect din camera ta! Personalizeaza dressing-ul cu sertare de care ai nevoie si opteaza pentru geamuri transparente sau oglinzi in loc de vechile usi din lemn masiv.

Profita de oferta lunii mai si achizitioneaza-ti mobilier de calitate cu reduceri insemnate! Intre 23 aprilie si 31 mai ai TVA-ul cadou la orice comanda minima de 2000 euro pentru mobilierul de dormitor alaturi de alte accesori gratuite in valoare de 6% din valoarea comenzii precum noptiera, somiera, suport cravate, pantaloni sau multe alte accesorii.

Despre SiPro

Pasionati de arhitectura si design, echipa SiPro activeaza pe piata bucatariilor de lux inca din 1994. Influentele traditionale si experienta se regasesc in fiecare produs SiPro, care vine in intampinarea nevoilor clientilor sai. Profesionalismul si calitatea sunt crezul care au ghidat pasii companiei SiPro pana astazi, un drum lung traversat cu dedicare si perseverenta.
Mai multe idei veti gasi in acest articol.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu