joi, 8 februarie 2018

BARZA lansează plasturii împotriva durerilor menstruale!

Durerile din timpul ciclului menstrual sunt printre cele mai temute în rândul femeilor. Una din două femei de confruntă cu acest disconfort lună de lună, iar două femei din zece, acuză dureri severe. Simptomele variază în funcție de fiecare tip de organism și, implicit, stil de viață. De obicei, disconfortul care se resimte la nivelul abdomenului inferior, poate fi asociat cu dureri de spate, cefalee (dureri de cap), tulburări digestive, amețeli, oboseală, iar în cazuri extreme, chiar stare de leșin.

Care sunt cauzele acestor dureri?
În timpul unui ciclu menstrual, corpul de pregătește pentru o potențială sarcină și produce o cantitate mai ridicată de estrogen. Acești hormoni sunt responsabili pentru îngroșarea mucoasei uterine, care acționează ca un scut de protecție pentru potențiala sarcină. În situația în care niciun ovul nu a fost fecundat, nivelul de estrogen scade, iar mucoasa începe să se desprindă de pereții uterului, cauzând menstruația.
Din acest moment se poate instala durerea, pentru că uterul se contractă pentru a expulza mucoasa. În același timp, aceste spasme sunt asociate cu apariția unor procese inflamatorii. În cele mai multe din cazuri, din cauza acestui disconfort, femeile nu își mai pot îndeplini cu aceeași ușurință activitățile zilnice.
Soluția?
De cele mai multe ori, furnizarea unui surse de căldură, poziționată la nivelul abdomenului inferior, ameliorează aceste dureri. Plasturii BARZA împotriva durerilor menstruale furnizează căldură terapeutică datorită ingredientelor pe bază de cărbune activ. Plasturii se aplică pe zona dureroasă, direct pe lenjeria intimă, și pot fi purtați o perioadă de până la 12 ore, fiind recomandați inclusiv pentru adolescente, tocmai pentru că nu implică absolut nicio contraindicație.

Care sunt beneficiile utilizării plasurilor BARZA?
Plasturii BARZA acționează localizat și ameliorează durerea din zona pelviană într-un mod eficient și natural.
Practic, aceștia sunt activatori sanguini, care prin căldura furnizată relaxează mușchii uterului, ameliorează și elimină în mod eficient durerile abdominale și de spate, în funcție de locul în care sunt poziționați (fie pelvian, fie dorsal). În același timp, contribuie la stabilizarea tulburărilor menstruale și susținerea funcției ovariene în parametri optimi. 
Plasturii BARZA sunt alternativa naturală, non-invazivă la medicamentele antispastice și antiinflamatoare, care pot avea efecte adverse asupra organismului, mai ales folosite în exces.
***
Despre BARZA
BARZA – de peste 20 de ani alături de tine!
Din 1995, de când a introdus pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas alături de femeile din România, fiind un partener de încredere care a căutat permanent să vină cu soluții inovatoare pentru aspectele delicate cu care se confruntă acestea.
O afacere de familie care a început ca un proiect temerar, este astăzi un business antreprenorial de succes, validat de încrederea consumatorilor și a medicilor care recomandă produsele BARZA de mai bine de 20 de ani!
În prezent, portofoliul de produse BARZA cuprinde: teste de sarcină clasice (tip casetă, tip stilou, tip bandă), teste de sarcină ultrasensibile (tip casetă, tip stilou, tip bandă), test de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, test de menopauză și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa site-ul: https://testulbarza.ro/ și ne puteți urmări pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/testelebarza/
Distribuie:

9 comentarii:

  1. super! eu nu am avut niciodata probleme dar sora mea mai mereu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine că cineva s-a gândit la așa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare chiar sunt eficienti? Eu nu prea am probleme, dar nu se stie niciodata cand o sa am nevoie de ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am probleme majore insa sunt curioasa de efecte si daca dau rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce tare, nu stiam ca au scos asa ceva, chiar e o idee buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am aflat de curand de ele, nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant, stiu destule femei care o sa se bucure de acest produs. Mi se pare un mare plus faptul ca ameliorarea simptomelor prin aceasta varianta care nu implica compusi chimici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un produs interesant si chiar as fi curioasa daca sunt eficiente

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu clar o sa ii incerc. La mine e crunta perioada. :(

    RăspundețiȘtergere