vineri, 2 februarie 2018

5 lucruri pe care sa le ai in vedere cand cumperi un fond de ten

Alegerea fondului de ten perfect, care sa fie in ton cu nuanta pielii noastre, sa indeplineasca nevoile acesteia si sa reziste bine in timp pare a fi un lucru imposibil de realizat. Insa, cu atentie la cateva detalii atunci cand ne hotaram sa cumparam un nou fond de ten vom reusi sa facem o alegere potrivita care sa indeplineasca cat mai multe caracteristici esentiale ale unui fond de ten ideal.
Bottega Verde, brandul numarul 1 de cosmetice naturale din Italia, iti dezvaluie cele mai importante 5 lucruri carora trebuie sa le acorzi atentie atunci cand faci o noua alegere in privinta fondului tau de ten.

1. Testeaza fondul de ten pe obraz, maxilar si gat
Majoritatea femeilor testeaza nuanta fondului de ten pe incheietura mainii, dar aceasta tehnica este gresita. Aplica 3 nuante apropiate de fond de ten dinspre obraz spre maxilar intr-o linie dreapta si fina si observa care este cel mai apropiat nuantei tale de piele. Fii atenta la nuanta care se potriveste cel mai bine cu nuanta pielii gatului si alege-o pe aceasta. Daca ai de ales intre doua nuante, opteaza pentru cea mai deschisa, deoarece este mereu mai usor sa inchizi o nuanta de fond de ten decat sa o deschizi.
2. Testeaza fondul de ten intr-o lumina naturala
Luminile din magazin nu sunt chiar cele mai potrivite pentru a-ti da seama de efectul real pe care il are fondul de ten pe fata ta. Nu risca sa cumperi un fond de ten ce iti poate conferi un efect de masca sau poate avea un ton nepotrivit cu pielea ta. Cel mai bine este sa iesi la lumina naturala si sa observi care este nuanta care se vede cel mai natural pe fata ta. Alege un fond de ten cu efect de piele perfecta, cu extract de floare de portocal si vitamina E. Fondul de ten ideal pentru orice tip de piele, cu textura fluida si matasoasa ce se contopeste cu pielea, atenueaza imperfectiunile si ofera un finisaj mat luminos.

3. Testeaza fondul de ten pe interiorul incheieturii, deasupra venelor
Unul dintre aspectele importante la care trebuie sa fii atenta in alegerea fondului de ten ideal este puterea acestuia de acoperire. Daca ai un ten fara imperfectiuni si deschis la culoare, poti alege un fond de ten cu acoperire medie spre mica, cu efect iluminator asupra pielii. Opteaza pentru fondul de ten iluminator cu extract de grapefruit si afine de la Bottega Verde. Acesta se adapteaza perfect fiecarui tip de ten, oferind tenului luminozitate si confort pe tot parcursul zilei.

Insa, daca tenul tau are imperfectiuni, acnee sau rozacee, opteaza pentru o putere de acoperire mare a fondului de ten. Aceasta se testeaza deasupra venelor, pentru a vedea cat de bine reuseste sa le acopere. Daca nuanta venelor tale este estompata vizibil, inseamna ca fondul de ten ales are capacitatea de acoperire suficienta si pentru imperfectiunile fetei.
4. Fond de ten lichid, stick sau pudra?
Fondul de ten lichid este ideal pentru a crea un look natural. Acesta nu are un grad de acoperire foarte mare, dar te ajuta sa-ti uniformizezi culoarea tenului. Fondul de ten in varianta stick are o acoperire medie spre mare si o rezistenta mai buna in timp. Poti incerca fondul de ten stick multifunctional cu vitaskin, cu textura cremoasa, poate fi transportat usor si aplicat intr-un mod practic si rapid, protejand impotriva imbatranirii si minimizand imperfectiunile tenului.

Fondul de ten compact, cel in varianta pudra, are putere de acoperire mare insa, aplicarea lui necesita mai mult timp si mai multa experienta, pentru ca este mai greu de uniformizat. Totodata, acesta se inchide la culoare in contact cu uleiurile naturale ale pielii, astfel ca trebuie ales intr-o nuanta mai deschisa.
5. Anotimpul in care doresti sa utilizezi fondul de ten achizitionat
Anotimpul in care doresti sa utilizezi fondul de ten nou achizitionat este un alt aspect important de care trebuie sa tii cont atunci cand faci o alegere in acest sens.
Vara, fondul de ten ales trebuie sa fie cat mai light, in general optandu-se pentru formule fluide, lejere.
Iarna, poti opta pentru fonduri de ten cu formule dense. Desigur, nuanta fondului de ten difera de la un anotimp la altul, cele deschise fiind recomandate pentru iarna, iar o nuanta mai inchisa fiind optiunea ideala pentru vara, atunci cand pielea se bucura deja de un bronz stralucitor.
Daca alegi o nuanta deschisa si pentru perioada verii, o poti inchide putin cu un autobronzant lichid. Aplica fondul de ten deschis pe zona T si inchide-l putin la culoare pentru a aplica pe restul fetei, jucandu-te astfel cu umbre si lumini, pentru un make-up bronze.
Extrem de rezistente si adaptabile oricarui tip de ten, fondurile de ten Bottega Verde vin în întampinarea nevoilor pielii tale, protejand-o pe intreaga durata a zilei, lasand pielea catifelata si stralucitoare intr-un mod natural. Indiferent de make-up ul pe care il doresti, la Bottega Verde gasesti cele mai bune produse pentru acesta. Alege din gamele variate de produse de machiaj, pe care le gasesti doar pe www.bottegaverde.ro

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu