duminică, 21 ianuarie 2018

Roua Florilor, tratamentul dulce al copilăriei

Deși stilurile de parenting pot fi extrem de variate, e un lucru asupra căruia ne-am pus cu toții de acord: să fii părinte e de departe cea mai dificilă și mai provocatoare meserie pe care o vom avea vreodată.
Sunt sute de lucruri de care trebuie să ținem cont ca să dăm copiilor un start bun în viață - de la o alimentație care să conțină toate elementele de care au nevoie cei mici, până la experiențe care să le asigure o copilărie de neuitat.

Presiunea de a le oferi tot ce e mai bun, nu e deloc de neglijat, o alimentație echilibrată este primul capitol pe care trebuie să-l respectăm, acesta fiind secretul unui sistem imunitar puternic, care luptă împotriva virusurilor.
Mierea este un aliment- tratament delicios, cu o imensă valoare datorită atât calității nutriționale, energizante dar și antibacteriene și cicatrizante. Roua Florilor de la Apidava, pe langă susținerea sistemului imunitar, are un conținut ridicat de vitamine și minerale, este un bun tonic.
Alături de susținerea noastră necondiționată, folosirea unor arme puternice din natură așa cum este mierea, sunt cele mai bune prietene ale unor copii plini de imaginație și creativitate.


Astfel, meniul zilnic al celor mici trebuie să conțină neapărat o linguriță de miere, acest tratament minune care le conferă puterea de a crește sănătoși.
Distribuie:

14 comentarii:

  1. Nu consum miere, nu stiu motivul dar cred ca voi incerca sa o consum, citind articolul tau mi se pare destul de benefica

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi consum multa miere, iar cea de la Roua Florilor ni s-a parut foarte buna. Fetele iau in fiecare dimineata cate o lingurita pe stomacul gol. Este delicios si...foarte bun!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi indulcesc toate diminetile cu mierea Roua Florilor .Sanatate la borcan !

    RăspundețiȘtergere
  4. Avem vreo 3 borcane de miere, dar eu nu prea ma omor cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ador mierea și am mereu in casa miere, vreau sa imi fac si o masca de fata zilele acestea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe langa gustul delicios pe care are, mierea de albine are si foarte multe alte beneficii. Eu acum doi ani am avut o tuse datorata unei raceli, foarte urata. Singurul calmant era mierea, nimic altceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si noi folosim miere tot timpul, e preferata baiatului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am in casa intotdeauna miere de la producatori in care am incredere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si fetitei mele ii place mierea de albine, mai ales in lapteel de seara.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uite, asa cresc cei mici mari si sunt sanatosi si voiosi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred că a fi părinte e cea mai grea meserie din lume, nu știu dacă eu m-aș descurca în acest rol.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu sunt fana miere, insa ai mei consuma!

    RăspundețiȘtergere
  13. Și eu iubesc mierea și am încercat s-o împrietenesc și pe cea mică cu acest mic deliciu.

    RăspundețiȘtergere