marți, 16 ianuarie 2018

5 piese forte care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba de iarna

Desi poate parea ca sezonul acesta fashionistele au mai putine optiuni vestimentare decat in restul anului, podiumurile de moda ne demonstreaza ca exista o paleta larga de trenduri care asteapta sa fie purtate iarna aceasta. Straturile, jachetele si tricotajele se intalnesc in toate show-urile de moda si ne demonstreaza ca putem fi la moda in timp ce ne simtim comod. Stilistul Hermosa Luminita Staicu iti dezvaluie care sunt cele mai importante 5 piese must-have care iti pot transforma garderoba sezonul acesta!

1. Imprimeurile colorate
Designerii ne indeamna sa indraznim mai mult sezonul acesta si sa ne invaluim in culoare si in imprimeuri pline de viata care sa ne faca sa zambim mai mult. „Mixarea, juxtapunerea si combinarea de culori si imprimeuri poate parea ciudata la inceput, dar cei mai mari designeri incurajeaza sezonul acesta indrazneala in alegerea acestora”, sfatuieste stilistul Hermosa Luminita Staicu.
Rochia Bella de la Hermosa la doar 139,90 lei are un model curajos, catifea suprapusa peste brocard si o croiala simpla care poate avantaja toate formele corpului, facand-o usor de purtat in multe situatii daca este accesorizata corespunzator.

2. Tricotajele moi
Daca prima data cand auzi de tricotaje te gandesti la puloverele bunicii, mai incearca o data! Sezonul acesta puloverele sunt reinterpretate si prezentate in forme diverse si interesante. Condimentarea moderna a clasicelor tricotaje le face pe acestea piese-vedeta incontestabile, astfel ca vei arata extraordinar in timp ce vei fi invaluita de imbratisarea pufoasa si calduroasa a materialelor moi.
Atat pentru ocaziile formale, cat si pentru tinutele casual, puloverul Juliet de la Hermosa este o optiune excelenta, la doar 129,90 lei. Acesta este realizat din tricot, are o croiala simpla si comoda, iar pe maneci este accesorizat cu aplicatii din blana naturala de iepure.

3. Denim clasic
Printre preferatele sezonului sunt chiar tinutele din denim. Croielile impecabile ale jeansilor garanteaza o eleganta cotidiana de neegalat. Stim cu totii ca denimul este cel mai des purtat in obisnuitele outfit-uri casual, combinat cu topuri simple si incaltari comode. Cu toate acestea, creatorii de moda ne indeamna sa avem curaj si sa purtam tinute all-denim chiar si la evenimentele speciale din viata noastra. Casele mari de moda au inclus in prezentarile lor pentru sezonul acesta salopete elegante din denim, insa daca nu esti suficient de curajoasa, opteaza pentru o pereche de jeans umika la pretul de 119.90 lei de la Hermosa, in care poti fi sigura ca vei arata impecabil.

4. Catifea eleganta
Pentru moment, catifeaua nu este un trend care are de gand sa plece. Ba mai mult, aceasta reprezinta un accent care atrage tot mai mult atentia si care confera eleganta oricarei tinute. Catifeaua este in acelasi timp un material bogat si luxos care, in nuantele potrivite, poate schimba complet orice look. Integreaza in garderoba ta piese din catifea si fa-te remarcata! Daca te temi de culorile puternice, alege sacoul Mayra la 199,90 lei de la Hermosa. Croiala te va face sa te simti in largul tau iar materialul pretios al articolului te va scoate in evidenta si iti va da un aer sofisticat.

5. Gecile calduroase
Ultimul trend – dar nu cel din urma – este reprezentat de gecile de iarna. Prioritare pe listele cu tendinte demne de luat in seama sezonul acesta, jachetele calduroase si in trend sunt preferatele fashionistelor. Cine spune ca nu poti arata ravasitor purtand o geaca pufoasa? Poti gasi o multime de jachete chic care sa-ti tina de cald si care sa te scoata in evidenta. Geaca Casilda de la Hermosa la 229,90 lei este o optiune perfecta daca vrei o jacheta de iarna cu blanita, intr-o nuanta feminina.

Intotdeauna trebuie sa iti amintesti ca trendurile in voga pot fi si comode si distractive in acelasi timp, deci experimenteaza mai mult si asigura-te ca ai o aparitie surprinzatoare de fiecare data! Compune tinute de efect tinand cont de tendintele cele mai recente din moda si ai incredere in outfit-urile tale!
Apeleaza cu incredere la piesele noastre vestimentare. Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania. Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, Hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online de pe www.Hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu