vineri, 12 ianuarie 2018

Geaca de iarna groasa de la Rosegal

Buna dragilor,
Am primit comanda de la Rosegal, o geaca de iarna foarte draguta pe care o gasiti aici: https://www.rosegal.com/promotion-Valentines-day-special-65.html?lkid=12630842
Eu ador culorile deschise si imi place acesta combinatie placuta de culori calde, gata sa incalzeasca vremea rece de afara. Pentru ca am ajuns la partea de frig, ei bine, aceasta geaca este cu adevarat potrivita pentru vremea rece pentru ca este lunga si groasa.
A inceput promotia de Valentine s day si promotiile sunt numeroase, am gasit chiar o geaca de piele cu reducere de 82%, cea prezentata azi o gasiti cu siguranta la pret redus. Eu am luat marimea M si este conform tabelului de marimi, pentru ca eu in general la haine aleg S, insa geaca imi place sa fie un pic larguta ca sa ma pot misca usor.
Am ales sa fac pozele intr-o zi ploioasa si chiar m-am distrat pe aleile din jurul casei incercand cateva selfie-uri. Gecuta e faina, mai ales gulerasul roz, care imi aminteste de perioada frumoasa a copilariei.
Daca va place, intrati pe site, pentru ca sunt doar cateva disponibile din acest model, dar aveti posibilitatea sa alegeti din ale cateva sute de modele, unele marimi foarte mari gen 2XL, un site potrivit tuturor doamnelor indiferent de varsta si greutate.
Pentru ca vreau sa pregatit un sot de Valentine s day, am comandat si niste decoratiuni de tort foarte dragute.
Au un pret foarte avantajos iar pentru mine sunt esentiale in obtinerea unor torturi atractive pentru intreaga familie, de la mic la mare. Aceste forme din inox au fost primite cu mare bucurie de Ania, care isi doreste sa le incerce cat mai repede pe toate.
Va povestim mai pe larg intr-un alt articol, pana atunci va dorim spor la cumparaturi dragilor!
Distribuie:

10 comentarii:

  1. Ne-am dotat cu geci groase, dar nu prea le putem purta, iarna nu mai vrea sa vina!
    Imi place blanita roz, face tinuta mai vesela.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca mai vazusem una roz pal la tine, asta e la fel de frumoasa :) Sa le porti cu drag ;)
    pAULA SOSOI

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca e foarte calduroasa, e numai buna pentru vremea rea ce se anunta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Au si decoratiuni pentru tort? Adica chestioare pentru bucatarie? Interesant! Poate imi fac curaj si comand si eu ceva de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place atat geaca si blanita ei roz cat si faptul ca au forme pentru prajituri. E un site pe care gasesti chiar tot ce-ti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragut! Nu stiam ca au si forme pentru prajituri pe acest site!

    RăspundețiȘtergere
  7. frumusica geaca! eu tot la cele subtirele am ramas, sunt o curajoasa. infrunt frigul cu brio!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasa geaca! Blanita roz e de efect. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragalasa geaca si imi place mult si culoarea ei

    RăspundețiȘtergere